Vica Blochina şi fiul său, pe drumuri? Blondina a pierdut apartamentul luxos pe care i l-a făcut cadou Victor Pițurcă

Badea Violeta, Ana Ionescu 27.08.2021, 14:56
Vica Blochina şi fiul său, pe drumuri? Blondina a pierdut apartamentul luxos pe care i l-a făcut cadou Victor  Pițurcă

Vica Blochina trece prin momente de disperare! Vedeta nu are o viață atât de roz precum pare. Blondina trece și prin greutăți, iar ultima lovitură are legătură cu Victor Pițurcă. Aceasta a rămas fără apartemtnul luxos în care locuia împreună cu fiul ei.

Vica Blochina a pierdut apartamentul pe care i l-a făcut cadou Victor Pițurcă

Momente cumplite pentru Vica Blochina! Blondina a pierdut apartamentul pe care i l-a făcut cadou fostul selecționer. Potrivit unor informații, vedeta și fiul ei, Edan, au părăsit deja locuința. Totul ar fi plecat de la datoriile pe care le-a adunat la întreținere și pe care nu a mai avut din ce să le plătească. Apartamentul luxos va fi scos la licitație luna viitoare, conform Wowbiz.ro.

Vica Blochina avea de plătit la întreținere o sumă de 13.409,35 lei (aproximativ 2.680 de euro) în timp ce prețul de pornire al licitației pornește de la 994.053 lei (198.810 euro). Din cauza acestor datorii, vedeta a fost dată în judecată de asociația de proprietari.

Aceasta a avut câștig de cauză în trei sentințe civile de executare silită. În prezent, un al patrulea proces se află în desfășurare, potrivit sursei de mai sus. Apartamentul blondinei este situat într-o zonă bună a Bucureștiului, are o suprafață utilă de 125 mp, are trei camere și două balcoane, iar după renovare, valoarea sa s-ar ridica undeva la 350.000 de euro.

Vica Blochina a pierdut apartamentul pe care i l-a facut cadou Victor Piturca
Vica Blochina a pierdut apartamentul pe care i l-a facut cadou Victor Piturca

Vica Blochina a primit apartamentul de la Victor Pițurcă în urmă cu 14 ani

Vica Blochina s-a ales cu acest apartament în anul 2007. Victor Pițurcă, tatăl copilului ei, i l-a făcut cadou împreună cu un bolid de lux. Blondina a avut o relație amoroasă cu fostul selecționer, care era însurat. După ce s-au despărțit, antrenorul a fost nevoit să-i plătească fiului său o pensie alimentară de câteva mii de euro pe lună.

După multe procese, cei doi au revenit la sentimente mai bune și se ocupă împreună de creșterea lui Edan. Victor Pițurcă și Vica Blochina au reușit să rămână amici, iar blondina spunea că regretă relația pe care a avut-o cu un bărbat căsătorit.

„Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. (…) Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie.

Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. Cred că în continuare plătesc pentru asta. De aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva”, declara vedeta în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...