Câți bani primește George Burcea ca să apară în Ferma. Cum l-au atras șefii de la Pro TV

Elena Avramescu 11.08.2020, 13:35
Câți bani primește George Burcea ca să apară în Ferma. Cum l-au atras șefii de la Pro TV

Schimbări majore pentru George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Acesta urma să apară la Antena 1, într-un nou serial, dar pentru că filmările s-au anulat din cauza pandemiei de coronavirus, a decis să meargă la Pro TV, unde este mult mai bine plătit.

Câți bani primește George Burcea ca să apară în Ferma

În decursul zilei de ieri, George Burcea a anunțaț că face parte dintre vedetele care vor participa în noul sezon al emisiunii Ferma, moderată de Mihaela Rădulescu.  Astfel că actorul a plecat deja spre locația unde au loc filmările show-ului, care va putea fi difuzat din toamnă, data exactă urmând să fie anunțată ulterior.

Acest anunț a fost surprinzător pentru toată lumea, mai ales că semnase deja un contract cu Antena 1 pentru o telenovela românească, marca Ruxandra Ion. Încă cum pandemia de coronavirus a încurcat toate planurile și a anulat proiectul pentru o perioadă nedeterminată, George Burcea n-a stat pe gânduri și a acceptat pe loc propunerea venită din partea producătorilor de la Pro TV.

Câți bani primește George Burcea ca să apară în Ferma
Câți bani primește George Burcea ca să apară în Ferma

Cum l-au atras șefii de la Pro TV pe George Burcea

Conform informatiilor obținute de impact.ro, George ar trebui să încaseze un onorariu de 1500 de euro pentru fiecare săptămână pentru care va sta în emisiune. Iar dacă va câștiga marea finală, el se va alege cu 50.000 de euro. Însă nu totul a mers precum și-a dorit, fiindcă participarea lui la Ferma i-a adus probleme cu fosta soție.

Andreea Bălan a primit cadou o vacanță în Grecia, după cum a marturisit aceasta pe social media, în care își dorea să meargă alături de fetițe și mama sa, însă, pentru a le scoate din țară, are nevoie de semnătura lui George Burcea.

Dar cum acesta filmează la noua emisiune și se află în izolare în creierii munților, Andreea a luat legătura cu producătorii și a încercat să facă presiuni pentru ca i se permite lui George să meargă la un notar pentru a semna o procură. Însă i s-a explicat că acest lucru nu este posibil și că George nu poate interacționa cu nimeni din exterior pe toată durata filmărilor, adică până în septembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...