Fostul soț al Andreei Bălan, acuzații dure după ce și-a anunțat participarea la Ferma. De la ce a pornit scandalul

Elena Avramescu 10.08.2020, 19:58
Fostul soț al Andreei Bălan, acuzații dure după ce și-a anunțat participarea la Ferma. De la ce a pornit scandalul

În decursul zilei de azi, George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, și-a anunțat participarea la noul sezon al show-ului Ferma, transmis de Pro TV. Însă odată cu acest lucru, s-a iscat un conflict pe una dintre paginile lui de socializare, primind atât acuzații dure, precum și aprecieri.

Fostul soț al Andreei Bălan, acuzații dure

“Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem “de ce-ul”. Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma.” a fost mesajul postat de George Burcea, de la care a pornit totul.

La câteva minute după, un urmăritor i-a lăsau un mesaj acid, în care i-a reproșat că fără Andreea Bălan, nu ar fi știut nimeni de el: „Daca n-ai fi fost pasager in viata Andreei, n-ar fi stiut nimeni de existanta ta, ca „vedeta”! Asa….mai prinzi, pe ici, pe colo…niste oferte aducatoare de papa…”

Fostul soț al Andreei Bălan, acuzații dure
Fostul soț al Andreei Bălan, acuzații dure

Fanii lui George Burcea au sărit în apărarea lui

Însă fanii lui nu s-au lăsat mai prejos, sărind în apărarea lui George, spunând că tot ce a obținut acesta a fost prin muncă grea și numai el și Andreea știu ce este mai bine pentru ei și fiicele lor: „E strict problema lor si doar ei stiu ce s-a intamplat de s-a ajuns la despartire. Mai vedeti-va si de gunoiul din curtea voastra!”

„Gresiti ofertele le primeste datorita talentului nu l mai blamati pe el si o ridicati in slavi pe fosta nu i mai invrajbiti au fetitele minunate, faceti pacat”, „Nu poți vorbi asa femeie despre cineva…nu ai dreptul!!!!!????? In primul rând oricand un copil de al tau poate fi in situatia lui, asa ca nu mai judeca si veza ti de viata ta!!!! Omul are dreptul sa faca ce vrea cu cine vrea, oriunde vrea!!!!!! E viata lui!!!! Mor cand vad atâția oameni nesimțiți????? Succes Burcea!!!?”

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...