Andreea Bălan ar fi făcut presiuni să îl scoată pe George Burcea din Ferma. Ce s-a întâmplat la PRO TV

Rădulescu Valentin 11.08.2020, 09:25

Războiul dintre George Burcea și Andreea Bălan nu s-a terminat. De curând au apărut informații despre faptul că artista a ținut să îl scoată pe George Burcea din Ferma, emisiunea difuzată pe PRO TV. Cum s-a ajuns aici?

Andreea Bălan îl scoate pe George Burcea din Ferma?

Războiul dintre George Burcea și Andreea Bălan pare să fie din ce în ce mai controversat. Actorul care i-a fost alături Andreei Bălan se află printre cele 16 vedete care au acceptat provocarea de a participa în noul sezon al emisiunii ”Ferma”, difuzată pe PRO TV. După o lungă perioadă în care George Burcea nu a mai apărut la nici un post de televiziune, a decis ca în sfârșit să își reia treburile pe planul profesional, dar totul nu merge așa cum și-ar fi dorit.

Potrivit informațiilor de la cancan.ro, nici nu au început bine filmările, iar fosta lui soție a început deja îl ”atace”. La scurt timp după ce s-a dat startul filmărilor, Andreea Bălan le-ar fi cerut producătorilor să îl ”elimine” pe George din competiție. Motivul pentru care artista a apelat la un astfel de gest este pentru că a primit cadou o vacanță în afara țării, unde ar vrea să meargă cu noul ei iubit, iar pentru asta are nevoie de semnătura lui George Burcea, deoarece divorțul nu s-a finalizat.

Andreea Bălan ar fi făcut presiuni să îl scoată pe George Burcea din Ferma. Ce s-a întâmplat la PRO TV
Andreea Bălan ar fi făcut presiuni să îl scoată pe George Burcea din Ferma. Ce s-a întâmplat la PRO TV

George Burcea o acuză pe Andreea Bălan de infidelitate

După cum se știe, George Burcea ar fi fost ”capul relelor”, fiind acuzat de infidelitate, unul din principalele motive ale divorțului. Potrivit sursei citate mai sus, George Burcea este dispus să scoată la iveală tot adevărul, susținând că Andreea Bălan este, de fapt, cea care a avut doi parteneri, iar George Burcea a fost înșelat chiar în timpul căsniciei.

Totodată, termenul de judecată ar fi pe data de 1 octombrie, iar până atunci cei doi sunt nevoiți să adune informații și să își susțină partea. În prezent nu se știe dacă relația artistei cu Tiberiu Argint este mai veche, sau dacă Andreea Bălan ar fi avut un alt iubit pe care l-a ascuns de George Burcea. Dar momentan, actorul susține că Andreea Bălan l-ar fi înșelat în timpul mariajului.

Urmăriți Impact.ro și pe