Câți bani mai are Răzvan Fodor, după Asia Express. ”Pentru cât am pătimit eu acolo, nu știu cât ar trebui să facă!”

Rădulescu Valentin / 13.06.2020, 11:05

După o perioadă de 12 săptămâni petrecută în cadrul competiției Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea s-au bucurat din plin de premiul câștigat. Dar după ce au ajuns acasă și făcând un calcul, suma reală s-a dovedit a fi mult mai mică.

Cu câți bani a rămas, de fapt, Răzvan Fodor după Asia Express?

După ce a revenit acasă cu premiul, artistul a mărturisit că suma banilor cu care a rămas în mână este de fapt mult mai mică. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au fost nevoiți să împartă marele premiu de 30.000 de euro, astfel încât au rămas cu câte 15.000 de euro fiecare, bani mulți pentru un om de rând. Problema este că Fodor a rămas în realitate cu mult mai puțin. Acesta a explicat că a fost nevoit să plătească un impozit de 2.500, ajungând astfel la suma de 12.500 de euro. Dar pentru a se a sigura că experiența petrecută în Filipine și Taiwan a fost un a sănătoasă, s-a decis să facă și un set complet de analize, lucru ce l-a costat 2.000 de euro, iar în final a rămas cu suma de 10.500 de euro.

„Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt acei bani, ți se răspunde: ‘Dar ce înseamnă bani pentru tine, care e dimensiunea banilor pentru tine?’. E un premiu de 30 de mii de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro. Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile, nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă…” a spus Răzvan Fodor, citat de unica.ro.

Câți bani mai are Răzvan Fodor, după Asia Express. ”Pentru cât am pătimit eu acolo, nu știu cât ar trebui să facă!”
Câți bani mai are Răzvan Fodor, după Asia Express. ”Pentru cât am pătimit eu acolo, nu știu cât ar trebui să facă!”

Ce vrea să facă Răzvan Fodor cu banii primiți

Artistul se află la vârsta de 44 de ani, iar după ce a luptat din greu pentru a pune mâna pe premiul de la Asia Express, acesta a mărturisit și pe ce vrea să îi cheltuie. Răzvan Fodor a declarat în urmă cu ceva timp că are nevoie de o vacanță, să se relaxeze după tot efortul depus și să traiască cu mai mult de 1 euro pe zi, asta doar dacă perioada de criză îi va permite.

„Nu sunt nici bani puțini, nici mulți. Sunt buni pentru această perioadă, că nici nu știm ce urmează. Dacă vine timp de pace, plec în vacanță.Dacă vine timp de război și stăm în casă îi băgam în făină, apă”, a declarat în urmă cu ceva timp Răzvan Fodor pentru Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI