Oase a câștigat Asia Express, dar asta i-a adus doar ghinioane. Ce s-a întâmplat cu banii din marele premiu

Iancu Andreea 26.05.2020, 08:53

A devenit cunoscut în urma participării la Asia Express, însă concursul pare să nu îi fi purtat noroc. Oase a câștigat competiția alături de coechipierul său, CRBL, iar cei doi foști prieteni au împărțit premiul de 30.000 de euro. Totuși, fostul concurent, pare să nu fi avut prea mult noroc de bani.

Oase a intrat în lumea afacerilor, dar fără noroc

Ionuț Dongo (Oase) a ales să investească premiul câștigat la Asia Express. Deși acesta era cel mai mare vis al său, încă nu îi merge prea bine. Cei 15.000 de euro investiți într-un local din Capitală nu par să îi aducă profit. Chiar dacă a muncit vara trecută pentru a amenaja totul, a zugrăvit și a dat o mână de ajutor la cărat materiale și mobilier, dansatorul nu se poate bucura pe deplin. Iar asta în ciuda eforturilor sale pentru a-și deschide propria afacere, barul Kuma.

Am fost întrebat de la ce vine Kuma. Oamenii s-au gândit că e ceva elaborat, are o semnificaţie ascunsă, dar vă mărturisesc că eu nu am stat prea mult pe gânduri atunci când am ales numele barului, aşa că l-am numit după pisica mea. Bine, acum e mai greu ca prietenii să îşi dea seama dacă vorbesc despre bar sau despre pisică, a povestit Oase anul trecut pentru Click!.

În primul rând, pandemia este cea care a dat peste cap multe afaceri. Chiar și așa, Oase s-a adaptat restricțiilor impuse și comercializează doar băuturi ce pot fi luate la pachet. De asemenea, dansatorul a fost surprins recent de cei de la Click!, în timp ce își aștepta clienții în fața barului său. Din păcate, cei care trec pe strada Colței sunt destul de puțini în această perioadă. Acesta este și motivul pentru care vânzările nu merg tocmai bine. De aceea, coprezentatorul Ginei Pistol a ales să își umple timpul cu un joc de Kendama și cu mici discuții cu angajații.

Prietenia dintre CRBL și Oase s-a stricat din cauza banilor Foto - unica.ro
Prietenia dintre CRBL și Oase s-a stricat din cauza banilor
Foto – unica.ro

Banii le-au distrus prietenia

Pe de altă parte, cârcotașii consideră că afacerea nu merge bine de când cu scandalul izbucnit între el și CRBL. În primul rând, cei doi buni prieteni au ales să nu își mai vorbească după ce Oase a optat pentru revenirea la Asia Express.

Oase venea şi îmi spunea: Băi, mie mi-au dat mai mult, el minţind, bineînţeles, că ştiu şi eu care sunt cifrele, dar el aşa credea, că dacă îmi dă sume mari, eu zic: da, băi, du-te! I-am spus: nu poţi să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit şi ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine şi să strici prietenia?, povestea CRBL la momentul scandalului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...