Robert Sfăt, acuzații grave la adresa mamei sale! Cu ce bărbat l-ar fi înșelat Brigitte pe Ilie Năstase. Bombă în showbiz

Stan Filon 08.09.2020, 13:15
Robert Sfăt, acuzații grave la adresa mamei sale! Cu ce bărbat l-ar fi înșelat Brigitte pe Ilie Năstase. Bombă în showbiz

Reality-show-ul despre viața familiei Pastramă s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru Brigitte, după ce fiul său cel mare a venit cu acuzații foarte grave, care nu au putut fi tăiate la montaj! Brigitte Pastramă a insistat ca imaginile respective să nu fie difuzate, dar producătorii emisiunii au refuzat. Așa s-a aflat că Brigitte l-ar fi înșelat pe Ilie Năstase.

Moment dificil pentru Brigitte Pastramă, la propria sa emisiune. Fiul său a acuzat-o că l-a înșelat pe Ilie Năstase

Se știe că relațiile dintre Brigitte și fiul său sunt mai mult ecât tensionate, dar ultimul episod a dus scandalul la un alt nivel. Robert, fiul lui Brigitte Pastramă, își acuză mama că a avut legături cu cel de-al doilea soț, interlopul Ovidiu Torj, pe vremea când era căsătorită cu Ilie Năstase.

Robi și-a acuzat mama că l-ar fi înșelat pe Ilie Năstase cu fostul ei soț, interlopul Ovidiu Torj.

”Mă, auzi, dar tu de ce îl chemai pe Ovidiu la noi acasă? Și de ce te vedeai cu el când erai cu Ilie? Duplicitară ești tu, femeie! Fii așa, pe cameră!”, a spus Robi.

Moment dificil pentru Brigitte Pastramă, la propria sa emisiune. Fiul său a acuzat-o că l-a înșelat pe Ilie Năstase
Moment dificil pentru Brigitte Pastramă, la propria sa emisiune. Fiul său a acuzat-o că l-a înșelat pe Ilie Năstase

”Eu i-am plătit avocații la pușcărie”

”Când m-am văzut cu Ovidiu? Eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu cât era… Deci eu niciodată…Păi nu e ok. Stai un pic că eu nu m-am văzut niciodată cu Ovidiu, eu l-am ajutat pe Ovidiu să iasă din pușcărie și i-am făcut adresă la mine în Dumbrăvița să poată să iasă pe arest domiciliar. Crenguța, tu ești martoră, știi lucrurile astea! Când m-am văzut eu vreodată cu Ovidiu?…”, s-a apărat Brigitte.

Brigitte a spus că fostul său soț le-a băgat numai prostii în cap copiilor și încearcă să-i întoarcă împotriva ei.

”I-a băgat numai prostii în cap! Eu i-am plătit avocații la pușcărie, unde m-am văzut eu cu el vreodată? Eu, de fiecare Paște, de fiecare Crăciun, îl aduceam, îl plăteam să vină s-o vadă pe Sara! Îi dădeam jucării de fiecare dată să i le dea Sarei! Vezi ce escorc? Ce i-a băgat în cap lui Robi?”.

Imediat după asta, Robi a venit cu alte amenințări. I-a spus mamei sale că Ovidiu Torj nu apreciază deloc să se vorbească urât despre el și ar putea să deschidă și el gura și să vorbească despre trecut.

”Vezi că omului nu-i place să vorbești urât de el și s-ar putea să deschidă gura!… Și atunci s-ar putea să…”.

”10 ani, cât am fost cu Ilie m-a mâncat de bani”

”S-o deschidă!… Păi nu e adevărat. Dumnezeu din ceruri știe că nu… doar l-am ajutat pentru Sara, care (…). Ăsta e Ovidiu, un nesimțit… Un escroc care m-a mâncat de bani. 10 ani, cât am fost cu Ilie m-a mâncat de bani”.

Fiul cel mare al lui Brigitte a explicat ulterior, tot în fața camerei, că mama lui are unele secrete pe care bărbații din viața ei nu le cunosc.

”În legătură cu legăturile dintre mama și tatăl surorii mele, Ovidiu, sincer nu știu ce să zic. Ei comunică într-un fel indirect. Ei, de fapt, nu vorbesc dar tot comunică într-un fel dubios așa… Ce vreau să subliniez este că nu toată lumea spune mereu adevărul și e înjumătățit adevărul ăsta. Nu putem să fim mereu sincer 100%”, a spus Robi pentru Antena Stars.

Tânărul a fost cel care a cerut să fie tăiat la montaj momentul, însă degeaba. Chiar și la insistențele Briggitei, momntul tot a fost difuzat.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...