Câți bani încasează Andreea Bălan pentru o oră pe scenă. Suma este colosală

Stan Filon 23.08.2022, 13:56

S-a aflat câți bani încasează Andreea Bălan pentru o oră pe scenă! Frumoasa blondină se numără printre cele mai cunoscute vedete din România și nu de azi, de ieri, ci de peste 20 de ani. A făcut istorie alături de Andreea Antonescu, în trupa Andre, când fanii le adorau pur și simplu. Chiar dacă trupa s-a destrămat, Andreea Bălan și-a continuat drumul spre glorie, iar în prezent este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, iar tarifele solicitate sunt pe măsura popularității sale.

Câți bani încasează Andreea Bălan pentru o oră pe scenă

Fanii au avut ocazia să o cunoască și mai bine pe Andreea Bălan, dar și pe Andreea Antonescu, deoarece cele două s-au reunit, însă nu pe scenă, ci pentru a participa la emisiunea fenomen de la Antena 1 America Express. Cele două au luat la pas țări întregi, iar acum s-au întors din călătoria lor plină de peripeții. Cu toate acestea, Andreea Bălan a recunoscut că s-a întors schimbată în țară.

„Din America Latină m-am întors cu un rucsac plin de amintiri superbe! Sunt mai bogată sufletește, mai umilă și mai ales am sufletul plin de recunoștință pentru tot ceea ce am, pentru familia mea, pentru toți oamenii pe care ii iubesc și care mă iubesc. Aceasta experiența m-a schimbat pentru totdeauna!”, le-a dezvăluit blondina fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Cati bani incaseaza Andreea Balan pentru o ora pe scena
Cati bani incaseaza Andreea Balan pentru o ora pe scena

Andreea Bălan cântă și la nunți și petreceri private

Blondina are acum timp să se ocupe din nou de pasiunea sa, muzica. Vedeta participă și la evenimente private, care s-au înmulțit și mai mult, după participarea ei la America Express. Trebuie însă să precizăm faptul că tarifele percepute de Andreea Bălan sunt destul de piperate, însă accesibile, față de cele practicate de alte vedete de la noi.

Pentru un concert de doar o oră, cântăreața cere nu mai puțin de 2.500 de euro. În această sumă, intră și echipa sa de dansatoare cu care face un spectacol de zile mari. Cei care vor să o aibă pe Andreea Bălan la nuntă, pe tot parcursul evenimentului, trebuie însă să scoată din buzunar între 10.000 și 15.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...