Câţi bani cere Anna Lesko pentru un eveniment. Artista şi-a mărit tariful din cauza crizei

Badea Violeta 14.06.2022, 20:50

S-a aflat cât cere Anna Lesko pentru a încinge atmosfera la un eveniment. Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastră, iar suma pe care o percepe se ridică la nivelul statutului său. Iată câți bani cere frumoasa solistă pentru un recital artistic. Nu oricine își permite să o aibă ca invitată!

Ce sumă încasează Anna Lesko pentru o cântare

Anna Lesko nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără dar și poate, una dintre cele mai iubte și apreciate artiste din România. Aflată în lumea muzicală de ani buni, frumoasa șatenă a făcut parte și din câteva proiecte de televiziune.

Aşadar, nici nu e de mirare că solista solicită bani frumoși pentru a face show la un eveniment. După ce a fost nevoită să stea pe tușă mai bine de un an din cauza pandemiei de coronavirus, Anna Lesko și-a mărit tariful pentru a compensa pierderile suferite. Astfel, celebra solistă cere suma de 2.500 de euro, conform celor de la ego.ro.

„Anna Lesko are un tarif de 2.500 de euro pentru mai puțin de o oră de show. A avut și de 2.000, dar, cum în ultima vreme prețurile au explodat, artiștii s-au văzut nevoiți să adauge, la tariful de bază, în jur de 20%, adică exact cu cât s-au mai scumpit toate.

Nu mulți înțeleg, dar nu toți acești bani ajung în buzunarul cântăreței. Trebuie să plătești colaboratorii, dansatoarele, costumele noi de scenă, totul este înregistrat pe firmă, se plătesc taxe la stat.”, a declarat, în exclusivitate pentru sursa de mai sus, un organizator de spectacole care colaborează cu Anna Lesko.

Anna Lesko si fiul ei
Anna Lesko si fiul ei, Adam

„Sunt foarte legată de fiul meu”

Pe lângă carieră, Anna Lesko se ocupă și de creșerea fiului ei. Adam are 8 ani, dar deja o ajută pe mama lui la treburile casei. Micuțul se înțelege de minune cu cea care i-a dat viață, iar artista face tot posibilul să-i ofere tot ce e mai bun.

„E greu să fii mamă singură, dar eu sunt înnebunită după Adam. Eu îl implic pe băiatul meu în treburile casei. Tatăl lui nu e ca mine, eu sunt mai dintr-o bucată, în timp ce el e mai pe dramă aşa. Sunt foarte cerebrală şi foarte asumată. Sunt foarte legată de fiul meu.”, a declarat artista, într-un interviu pentru Digi 24.

Anna Lesko, despre o eventuală căsătorie

Anna Lesko nu a fost căsătorită niciodată, nici măcar tatăl fiului ei nu a convins-o să meargă la altar. Artista, în vârstă de 43 de ani, spune că nu a simțit niciodată nevoia să facă pasul cel mare.

„Nu cred în căsătorie. Altădată, în alte vremuri, era ceva interesant, poate. În afară de capitolul religios, eu nu văd ce rost are alianţa asta, în ziua de azi, când femeile muncesc la fel de mult ca bărbaţii şi câştigă chiar mai mulţi bani.”, a măturisit cântăreața, în cadrul aceluiași interviu acordat postului de televiziune Digi 24.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...