Câți bani ia Smiley de la Românii au Talent. E plătit ca un adevărat nabab

Madlen Moraru 29.05.2020, 20:41
Câți bani ia Smiley de la Românii au Talent. E plătit ca un adevărat nabab

Nu mulți dintre fanii emisiunii știu cât încasează Smiley din partea Românii au Talent. Prezentatorul e cunoscut pentru apariția sa alaturi de Pavel Bartoș. Ambii au o foarte mare priză la public, motiv pentru care au rămas în „familia” PRO TV o perioadă atât de îndelungată.

Câți bani ia Smiley de la Românii au Talent. E plătit ca un adevărat nabab

Emisiunea Românii au Talent își încheie cel de-al zecelea sezon în această vineri. Cei din public vor fi cu ochii pe cei zece finaliști care vor face show chiar din propriile lor sufragerii, în această seară. Cei de la masa juriului se vor afla, de asemenea, acasă. Din pricina pandemiei, finala din 2020 se va desfășura în condiții cu totul speciale. La fel și Smiley, alături de Pavel Bartoș, vor putea fi urmăriți de către public în ipostaze diferite, fiind departe de scena talentelor.

Prezentatorul și-a ținut însă fanii la curent cu tot ceea ce-a făcut în ultima perioadă, la fel ca toate vedetele PRO TV. În acest sens, Smiley și-a lansat un vlog în care a fost prezentă inclusiv iubita acestuia, Gina Pistol, cât se aflau în izolare. Finala de pe 29 mai 2020 i-a făcut pe mulți să se întrebe ce salariu încasează cântărețul din partea postului TV. Prezent și el în cadrul Românii au Talent de-un deceniu, alături de Pavel Bartoș, cu care face echipă de zile mari, artistul se descurcă foarte bine în plan financiar.

Câți bani ia Smiley de la Românii au Talent. E plătit ca un adevărat nabab
Smiley încasează o sumă regească din partea emisiunii Românii au Talent

Dacă în lunile de pandemie a fost nevoit să renunțe la concerte, fie alte colaborări pe care le avea planificate pentru respectiva perioadă, Smiley și-a lansat recent și o nouă piesă, dar și un clip. Salariile juraților de la PRO TV sunt unele pe măsură și la fel se întâmplă și în cazul artistului. Salariul lui Smiley de la Românii au Talent nici nu se compară cu cel pe care îl primește, de exemplu, Mihai Petre. Totuși, îndrăgitul amfitrion îl egalează pe Florin Călinescu la nivel de remunerație, pentru că primește nu mai puțin de 200 de mii de euro, pe sezon. Mai este cunoscut că totalul salariilor plătite de PRO TV pentru vedetele acestui show depășește suma de un milion de euro. Cea mai bine plătită personalitate de la masa juriului a fost considerată Mihaela Rădulescu. Aceasta era plătită cu 250 de euro, pentru aparițiile dintr-un sezon.

Urmăriți Impact.ro și pe