Ce meserie și-a găsit soțul Oanei Roman, după ce vedeta și-a vândut hainele pe internet

Iancu Andreea 12.07.2020, 13:16

Perioada pandemiei a fost una dificilă pentru majoritatea dintre noi. Chiar și vedetele au trecut prin momente de cumpănă, după ce afacerile au fost afectate. Astfel, Oana Roman a decis să-și vândă hainele, în timp ce soțul său a fost nevoit să își găsească o altă meserie.

Oana Roman și-a vândut hainele

Fiica lui Petre Roman a decis să facă un gest inedit. Oana a organizat un yard sale pe 5 iulie, vânzând în curtea sa haine și bijuterii pe care nu le mai poartă. Astfel, vedeta și-a invitat fanii să vină la ea acasă pentru a-și cumpăra piese din garderoba sa.

Oana Roman a făcut cu această ocazie curat în garderobă și a pus la vânzare haine, genți, bijuterii precum și o parte din încălțămintea pe care nu le mai poartă.

Nu e o poză tipică pentru Instagram dar azi sunt la un yard sale unde vând o parte din garderoba mea. Haine, bijuterii, pantofi. Vă aștept aici. Strada Oltarului nr 6. Până diseară. VĂ PUUP,  a menționat vedeta pe contul său de socializare.

Marius Elisei s-a făcut șofer de Uber Foto - cancan.ro
Marius Elisei s-a făcut șofer de Uber
Foto – cancan.ro

Soțul Oanei Roman și-a găsit o meserie nouă

Din pricina crizei provocate de noul coronavirus, soțul Oanei Roman, Marius Elisei, și-a pierdut slujba. Iar asta pentru că firma pe care o administra acesta nu a mai funcționat. Totuși, ginerele lui Petre Roman nu s-a dat în lături de la muncă și și-a găsit o nouă sursă de venit. Soluția a venit datorită faptului că are permis de conducere.

Astfel, Marius Elisei s-a apucat de taximetrie, potrivit cancan.ro. Bărbatul a fost surprins de către paparazzi în timp ce se afla în pauza de tigară, așteptând o nouă cursă. Se pare că Marius este un șofer cu experiență. Soțul Oanei a fost și în trecut angajatul unei florării, tot în postura de șofer. Astfel, bărbatul a reușit să combată zvonurile potrivit cărora s-a căsătorit cu Oana din interes.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...