Câți bani cheltuie Monica Tatoiu într-o vacanță exotică. Chiar ea a recunoscut

Mirabela Năstase 22.01.2021, 13:22

Monica Tatoiu este o împătimită a vacanțelor. De altfel, anul trecut, aceasta a vizitat nu mai puțin de 122 de orașe. Câți bani cheltuiește aceasta în vacanțele sale de lux, Monica Tatoiu a vorbit pentru Ciao.ro.  

Câți bani cheltuie Monica Tatoiu într-o vacanță exotică

În prezent, Monica Tatoiu se află în vacanță în Curacao și cel mai probabil va reveni în țară la finele lunii ianuarie. Momentan, preferă încă să se bucure de lucruri ”mărunte”, spune ea, precum un apus de soare sau de plajă.

”Avionul costă în jur de 600-700 euro. Merg cu economy și când pot mă upgradez cu mile. Cazarea o iau pe termen lung și mă costă cam 3000 euro/ lună. Mașina închiriată, 15 euro/zi prin carhire, 3000. Cu mâncarea este la fel ca acasă. Între 50-100 de euro pe zi, dacă mergem la restaurant. Nu mergem în stațiuni de lux. Sportul este cel mai costisitor. O scufundare cu barca, 2 tancuri, cam 70 euro. Și ski-ul este la fel de scump. Nu mă omor după bijuterii, mașini și haine de firmă. Eu colecționez emoții profunde. Un apus de soare, o curte plină de iguane, 20 de pisici hrănite zilnic. O plajă numai pentru mine face cât o proprietate de lux. Obiectele nu le iei cu tine în mormânt. Un spirit echilibrat și liber, oamenii frumoși pe care îi întâlnești străbătând lumea îți îmbogățesc spiritul și fac trecerea finală mai ușoară. Google ne-a calculat deplasările în anul 2020. Și am înconjurat pământul de 1,5 ori”, a mărturisit Monica Tatoiu pentru sursa citată.

Monica Tatoiu la scufundari. Sursa foto: ciao.ro
Monica Tatoiu la scufundari. Sursa foto: ciao.ro

”Cei săraci vor deveni mai săraci”

Ce crede însă Monica Tatoiu despre vaccinul anti-covid? Crede că oamenii care au adevărată nevoie de el nu vor putea beneficia de ser.

”Momentan, se vaccinează doar miniștrii imberbi și huidume cu bicepși, care sunt „esențiali”. Cei cu adevărat în nevoie nu au nicio șansă la vaccinare, chiar dacă ar plăti în avans…Încep să mă întreb dacă toată această mascaradă pro și anti vaccin nu a fost încurajată pentru că bugetarii din administrația centrală să sară peste rând la vaccinarea voluntară și poimâine obligatorie. Nu este o politică comună în UE privind călătoriile. Nu se va impune un carnet de vaccinare care să condiționeze deplasările în țările UE. Ar încălca flagrant drepturile omului în condițiile în care vaccinul nu este accesibil și gratis pentru toată lumea. Criza economică va fi lungă și cu impact devastator asupra categoriilor defavorizate. Cei săraci vor deveni mai săraci. Cei bogați mai puțini vor deveni și mai bogați. Se vor accentua conflictele. Vor apărea noi zone de război. Din punct de vedere economic, 2021 va fi un an de respiro. 2022 va fi momentul dureros al adevărului!”, a mai declarat Monica Tatoiu.

Urmăriți Impact.ro și pe