Câţi bani cere Lora pentru un eveniment. Suma nu e deloc de neglijat

Ana Anitoiu, Daria Petrescu 24.10.2021, 14:29

Lora primește o sumă frumoasă de bani atunci când cântă la un eveniment. Artista, care a încheiat colaborarea cu Pro TV pentru emisiunea ”Vorbește Lumea”, primește mult peste salariul mediu pe economie din România după doar câteva ore de spectacol.

Câți bani cere Lora după un eveniment

După ce participă la un eveniment, fie că este vorba despre o nuntă sau despre un botez, Lora ar cere o sumă de aproximativ cinci ori mai mare față de salariul mediu pe economie în România. Mai exact, 3.500 de lei, potrivit cancan.ro.

Totuși, cu această sumă, Lora nu se încadrează la categoria ”grea a artiștilor”, unde banii încasați după o petrecere sunt mult mai mulți. De exemplu, Ștefan Bănică Jr. cere 10.000 de euro, Holograf are tariful de 10.500 de euro, Horia Brenciu ajunge chiar la 11.500 de euro, în timp ce Smiley și Loredana cântă pentru câte 12.000, respectiv 12.500 de euro.

În categoria Loredanei s-ar număra cântăreți și trupe cum sunt: Proconsul, Pepe, Nicolae Furdui Iancu, Antonia, Puya și Mandinga, cu câte 3.000 de euro; Vali Vijelie, Elena Gheorghe, Vița de Vie, Oana Radu, Jean de la Craiova și Alex Velea, cu câte 3.500 de euro; și Guess Who, Direcția 5, Taxi și Adrian Minune, cu câte 4.000 de euro.

Cati bani cere Lora pentru un eveniment. Suma nu e deloc de neglijat
Lora

Lora a luat o decizie dificilă

Recent, Lora a dezvăluit că a luat o decizie dificilă, pe care nu multe persoane ar fi gata să o respecte. Cântăreața în vârstă de 39 de ani a reușit să se lase de fumat de două luni și s-a apucat de alergat în aer liber – activitate gratuită pe care o recomandă și fanilor ei.

Vedeta a dezvăluit că nu îi este ușor să se țină la distanță de acest viciu, mai ales că se confruntă cu o problemă de când a luat decizia să renunțe la el – una ce este problematică în special pentru artiști.

”De două luni nu mai fumez, asta e a cincea zi în care ies la alergat. În prima zi, m-am oprit după un minut şi am reuşit să alerg un kilometru şi jumătate.

Astăzi, am alergat 6 kilometri. Hainele mele încă miros a ţigară, deşi nu mai fumez. Îmi apar bube pe faţă, dar nu trebuie să mă descurajez, cred că sunt toxinele eliminate din organism.

Dar mă bucur că am luat-o pe drumul ăsta. Nu ştiu cine mai are nevoie de încurajare, dar ieşiţi afară şi alergaţi!”, a mai spus ea, pe InstaStory.

În urmă cu ceva timp, cântăreața a făcut un gest inedit în timpul unei excursii la munte. Vezi AICI ce a povestit Lora despre o ursoaică pe care a adoptat-o în rezervația de la Zărnești!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...