EXCLUSIV

Câți bani cere Elena Gheorghe pentru un concert. Suma e impresionantă. „Nu prea stau pe acasă” (Exclusiv)

Stan Filon 12.07.2022, 18:41

S-a aflat câți bani cere Elena Gheorghe pentru un concert! Artista este una dintre cele mai bune voci din România, iar tariful pe care îl solicită reflectă talentul și popularitatea sa, așa că nu mulți își permit să o aducă pe frumoasa vedetă la concertul lor, scrie Playtech.ro. Cu toate acestea, vedeta are multe contracte și trece printr-o perioadă foarte aglomerată din cariera sa. Așadar, situația s-a îmbunătățit după pandemie, chiar dacă autoritățile trag acum un semnal de alarmă și mulți spun că virusul se va întoarce. Până atunci, să fie cântec și voie bună!

Câți bani cere Elena Gheorghe pentru un concert

Cântăreața Elena Gheorghe este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Are o voce inconfundabilă, iar calitățile sale artistice au făcut ca foarte mulți fani să o adore pur și simplu. Dar unde o pot urmări pe Elena Gheorghe, în această perioadă? Ei bine, chiar vedeta a venit cu răspunsul despre activitatea sa curentă.

„Avem spectacole de luni până luni. Revenirea a fost foarte bună, să sperăm ca ne va și ține. Întâlnirea cu publicul foarte solicitantă, toate evenimentele s-au reprogramat în doar două luni. E destul de greu, au fost comasate petreceri private, spectacole în aer liber, nunți. Nu prea stau pe acasă”, a declarat artista pentru playtech.ro.

Cati bani cere Elena Gheorghe pentru un concert
Cati bani cere Elena Gheorghe pentru un concert

A scos un nou videoclip incendiar

Vedeta a pregătit pentru fanii săi o surpriză muzicală, pentru această vară încinsă. Cântăreața a avut timp să filmeze și un nou videoclip pentru piesa „Topește-mă de tine”. Filmarea a avut loc în cea mai călduroasă zi a verii, iar artista și echipa ei au dat iama în …recuzită. Cei peste 60 de membri au consumat nu mai puțin de 50 de kilograme de înghețată!

Apariția Elenei Gheorghe a încins și mai mult atmosfera, fiind foarte sexy și din nou…roșcată. A revenit la culoarea care a consacrat-o și îi stă foarte bine. De data aceasta însă a purtat doar o perucă, pentru clipul respectiv.

„Filmările au durat o zi și o noapte, în cea mai caniculară zi a verii de până acum. Nu a fost ușor, nici cu părul, machiajul. Dar am avut o echipă care s-a descurcat de minune. Am fost în total 60 de oameni și ne-am răsfățat și am mâncat cele 50 de kilograme de înghețată care se aflau la fata locului, ca parte din recuzită și scenariu. Nu ne întrebați de kilograme, că le-am topit imediat la cele 40 de grade și munca și efortul depus”, ne-a mărturisit artista.

Probleme de sănătate în timpul pandemiei

Elena Gheorghe poate cânta și la evenimente private. Vedeta vine însă cu toată echipa sa și cere nu mai puțin de 8.000 de euro pentru un spectacol. Artista a vorbit și despre perioada pandemiei, când a suferit de o afecțiune medicală. A scăpat cu ajutorul unui joc, iar acum vrea să scoată pe piață propria variantă, cu care să-i ajute pe cei aflați în suferință.

„Perioada pandemiei care a fost foarte grea din punct de vedere psihic, dar și anumite probleme de sănătate m-au determinat sa fac niște schimbări în viața mea, pe plan emoțional. Știam de la prietena mea bună despre acest Joc Magic, un fel de program de recunoștință de 28 de zile. Am început să-l fac în 2019, într-o perioadă când am avut reflux gastric, o afecțiune serioasă a stomacului, și nu mă mai vindecam. Am urmat un tratament medicamentos, dar nu îmi reveneam. Acest joc te învață să ierți, să fii recunoscător, optimist și să vezi doar lucrurile bune din viața ta și să oferi bunătate în jur. Și acest lucru m-a ajutat să mă vindec. Sună surprinzător, dar e pe cât se poate de adevărat”, a mai mărturisit artista.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...