EXCLUSIV

Elena Gheorghe, mărturisire despre afecțiunea care-i punea în pericol cariera. Cum a reuşit artista să se vindece. „Nu îmi reveneam” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 27.06.2022, 19:28

Elena Gheorghe are nu doar o căsnicie fericită, ci și o carieră de invidiat. Artista a trecut însă și ea prin momente grele, iar în prezent, atunci când dorește ca ceva să i se îndeplinească, recurge la „Jocul magic”, un fel de program de recunoștință de 28 de zile, în care scrie, într-o agendă, mesaje de mulțumire persoanelor care i-au fost alături.

Elena Gheorghe, despre afecțiunea care-i punea în pericol cariera

Elenei Gheorghe îi merge bine atât pe plan personal, cât și profesional. Artista a trecut însă la rândul său, prin momente de cumpănă, iar unul dintre acestea a fost o afecțiune care-i dădea bătăi de cap și îi punea în pericol cariera. După ce a urmat un tratament medicamentos, care nu dădea însă rezultate, aceasta a apelat la o prietenă de la care auzise despre un „joc magic”, care făcea minuni.

„Perioada pandemiei care a fost foarte grea din punct de vedere psihic, dar și anumite probleme de sănătate m-au determinat sa fac niște schimbări în viața mea, pe plan emoțional. Știam de la prietena mea bună despre acest Joc Magic, un fel de program de recunoștință de 28 de zile. Am început să-l fac în 2019, într-o perioadă când am avut reflux gastric, o afecțiune serioasă a stomacului, și nu mă mai vindecam. Am urmat un tratament medicamentos, dar nu îmi reveneam. Acest joc te învață să ierți, să fii recunoscător, optimist și să vezi doar lucrurile bune din viața ta și să oferi bunătate în jur. Și acest lucru m-a ajutat să mă vindec. Sună surprinzător, dar e pe cât se poate de adevărat”, ne-a mărturisit artista, care totodată nu ne-a ascuns faptul că-și notează pe o agendă tot ce-și dorește, precum și persoanele cărora le adresează mulțumiri. Aceasta ne-a mai spus că în curând va lansa și ea un astfel de joc.

Elena Gheorghe, marturisire despre afectiunea care-i punea in pericol cariera
Elena Gheorghe, marturisire despre afectiunea care-i punea in pericol cariera

În grija cui lasă copiii

Elena face parte din categoria artiștilor care odată cu reluarea spectacolelor, are joburi pe bandă rulantă. Atât de multe, ne spune aceasta, încât a ajuns să fie turistă în propria casă, unde ajunge doar s-și schimbe bagajele.

„Avem spectacole de luni până luni. Toate evenimentele s-au reprogramat în doar două luni. E destul de greu, au fost comasate petreceri private, spectacole în aer liber, nunți. Nu prea stau pe acasă”, a declarat artista pentru impact.ro, aceasta adăugând că are și câte cinci spectacole pe săptămână.  Cum și mama sa care cântă muzică populară are concerte, copiii rămân în grija surorii sale mai mici, Ana.

Fiul său vorbește la perfecție germana, iar fiica engleza

Copiii artistei, Nicolas și Amelie, își uimesc părinții prin rapiditatea cu care au învățat câte o limbă străină. ”Nicolas merge la after, el e la Colegiul Goethe, noi nu suntem vorbitori de germană, el o vorbește la perfecție, face de la trei ani, are un accent foarte bun, îl aud vorbind cu vărul său prin casă”, ne spune aceasta. Elena a decis să-și ducă fiul la o școală germană datorită nașilor fetiței sale:

”Nașii lui Amelie aveau copiii la germană și mi-a plăcut foarte mult cum a fost la ei la grădiniță, mi s-a părut amuzant că părinții nu știau limba, dar ei da. Verișoara mea tot acolo a terminat, ea încă de la 16 ani se descurcă, face meditații cu copiii, germana e foarte căutată. La școală îi învață și să fie antreprenori de mici, le spune cum se conduce un besiness. Se intră foarte greu, se dau examene peste examene”. În schimb, fetița sa, Amelie, a dorit să meargă la cusuri de engleză.

Urmăriți Impact.ro și pe