Câţi bani cere Culiță Sterp să cânte la o nuntă. Artistul şi-a mărit tariful după participarea la Survivor 2021

Iancu Andreea 06.06.2021, 13:15
Câţi bani cere Culiță Sterp să cânte la o nuntă. Artistul şi-a mărit tariful după participarea la Survivor 2021

În timp ce mulți artiști au ajuns la fundul sacului din pricina pandemiei, Culiță Sterp se poate considera norocos. Chiar dacă artistului i-au lipsit evenimentele, nemaiavând contracte la fel ca și restul cântăreților, acesta a reușit să câștige bani frumoși în urma contractului semnat cu Kanal D. În plus, notorietatea sa a crescut și astfel artistul și-a mărit tariful după participarea la Survivor România 2021. Află câți bani cere Culiță Sterp să cânte la o nuntă de când a apărut la emisiunea televizată.

Succesul Faimosului se măsoară la final de concert. Câți bani cere Culiță Sterp să cânte la o nuntă

Competiția Survivor România 2021 s-a încheiat pentru Culiță Sterp, după ce Faimosul a fost eliminat, fiind descalificat pentru că a decis să se întoarcă acasă, la iubita sa ce urmează să nască. Deși nu a ajuns să câștige marele premiu din Republica Dominicană, artistul beneficiază de pe urma celebrității obținute și și-a crescut tariful la petrecerile unde participă alături de formația sa. Câți bani cere Culiță Sterp să cânte la o nuntă a dezvăluit recent chiar managerul artistului, pentru fanatik.ro.

În urmă cu un an de zile, o petrecere unde cânta Culiță și ceilalți membri ai formației sale costa aproximativ 4.000 de euro. Totuși, suma de bani nu îi revenea exclusiv artistului, el împărțind totul cu restul trupei. Anul acesta, Culiță Sterp a crescut tariful pe care îl percepe pentru evenimentele private. Managerul artistic al acestuia, Raul Zeța, a dezvăluit câți bani cere cântărețul pentru o prestație. Inclusiv numărul evenimentelor la care este solicitat Faimosul a crescut în ultima perioadă.

Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte persoane. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea, a spus managerul lui Culiță Sterp, pentru Fanatik.ro.

Ce venituri câștigă artistul din muzică

Firma lui Culiță Sterp, ce are ca obiect de activitate interpretarea artistică și spectacolele, a fost deschisă în anul 2017. Conform datelor raportate, fostul concurent de la Survivor 2021 a încasat un profit net generos. Informațiile contabile arată că artistul a avut o cifră de afaceri de 93.755 lei în 2019, iar profitul net înregistrat a fost de 66.558 de lei.

Participarea la Survivor România i-a adus Faimosului notorietate, de care se bucură în continuare, chiar dacă a fost eliminat din competiția din Republica Dominicană. Artistul a preferat să se retragă din concurs pentru a fi alături de iubita sa, Daniela Iliescu, ce urmează să aducă cât de curând pe lume primul copil al cuplului. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...