Anna Lesko se destăinuie. Vedeta a recunoscut ce face în perioadele grele. „Sunt foarte pasională”

Iancu Andreea 27.05.2022, 18:44

Este mereu jovială, apărând în fața publicului cu un zâmbet seducător pe chip, însă chiar și Anna Lesko are momente în care lucrurile nu merg după cum se așteaptă. Senzuala vedetă cu origini basarabene a vorbit recent și despre aspectele mai puțin plăcute din viața sa, dezvăluind ce face în perioadele grele pentru a se remonta. Vedeta nu s-a sfiit să recunoască.

Anna Lesko, despre modul în care își revine după perioadele grele

Și-a obișnuit fanii cu o stare de spirit mereu optimistă, reușind mereu să păstreze aparențele chiar și în situațiile mai puțin plăcute. Anna Lesko, ajunsă la frumoasa vârstă de 43 de ani, este înainte de toate o femeie care își crește singură fiul și se concentrează totodată pe carieră. Pentru că nu este un super-om, vedeta a recunoscut că are și momente în care cade și simte că nu mai poate, dar a descoperit o metodă prin care să depășească situațiile dificile.

Anna Lesko a povestit recent, în cadrul unui interviu, că a apelat la o strategie atunci când a simțit că „i s-au înecat corăbiile”. Artista recunoaște că a experimentat situații grele, însă a ales să se concentreze pe propria sa persoană și a analizat modul în care s-a simțit în acele clipe. Astfel, vedeta a ajuns la concluzia că nu se place atunci când este supărată. În plus, ea s-a autocaracterizat ca fiind o fire pasională din toate punctele de vedere, motiv pentru care tristețea nu se potrivește cu starea sa obișnuită.

„Contează foarte mult felul tău de a fi. Cred că am mai fost supărată cândva și nu mi-a plăcut de mine așa. Eu întotdeauna m-am analizat și mă analizez în continuare mai elaborat, iar mie îmi place foarte mult să mă surprind, să canalizez atenția asupra mea atunci când se petrec anumite lucruri. Am reflectat și nu îmi place de mine supărată. Îmi place foarte mult să mă implic, sunt foarte pasională în ceea ce fac, sunt acolo cu totul. Nu pot să fac toate acestea dacă sunt supărată. Trec foarte repede peste asta.”, a povestit Anna Lesko pentru Viva.ro.

Anna Lesko, despre perioadele grele din viața sa
Artista este una dintre cele mai apreciate vedete

Ce spune vedeta despre o posibilă căsătorie

Viața amoroasă a Annei Lesko a fost una tumultoasă. Dincolo de relațiile controversate cu diferiți bărbați cu posibilități financiare, cântăreața a fost căsătorită cu tatăl fiului său. Cei doi au decis însă să divorțeze, iar de atunci Anna nu s-a mai recăsătorit. Vedeta a recunoscut că a fost cerută în căsătorie de două ori, însă mereu a pus cariera pe primul plan. În prezent însă nu ar exclude un nou mariaj.

„Am fost cerută în căsătorie de două ori, dar să știi că erau alte vremuri, alte perspective, alte obiective, cariera întotdeauna a intervenit. Astăzi, lucrurile s-au repoziționat, cu brio pot face față carierei și rolului pe care îl am deja, adică de mamă, iar acolo, undeva, există și posibilitatea aceasta. Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic.”, a povestit vedeta.

Anna Lesko și Adrian Neniță (DJ Vinnie) au trăit o poveste de dragoste timp de opt ani și au împreună un fiu, pe Adam.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...