Câți bani cere Andreea Bălan pentru a cânta la nuntă. Spectacolul impresionant pe care îl oferă

Cât te costă să-ți cânte Andreea Bălan la nuntă

Și-a clădit o carieră puternică în peisajul muzical, iar în ceea ce privește concertele Andreea Bălan încearcă să-și surprindă plăcut fanii de fiecare dată. Artista cântă însă și la nunți, iar suma pe care o cere este una modestă, dacă este să ținem cont de spectacolul impresionant pe care cântăreața îl oferă în ziua cea mare din viața îndrăgostiților.

Câți bani cere Andreea Bălan pentru a cânta la nuntă

S-a inspirat din conceptul pentru nunta ei și, acum,  Andreea Bălan și-a propus să le ofere îndrăgostiților momente de neuitat. Bineînțeles, contra cost. Cei care vor să le cânte Andreea Bălan la nuntă vor fi nevoiți să scoată din buzunar 4500 de euro +TVA.

Suma este una acceptabilă, având în vedere pachetul impresionant de care vor avea parte nuntașii și invitații lor în ziua fericitului eveniment. Andreea Bălan și colegul ei de scenă, Petrișor, promit o nuntă de vis.

Asta apare pe afișul special făcut pentru a promova acest tip de spectacol, care apare pe site-ul click.ro.

Pachetul de nuntă pe care îl oferă Andreea Bălan îndrăgostiților. Ce tarife de nuntă cere artista

Pachetul de nuntă pe care îl oferă Andreea Bălan îndrăgostiților

Ce conține pachetul de nuntă oferit de Andreea Bălan și echipa ei

Andreea Bălan și echipa ei vor pune în scenă un show impresionant. Aceștia vor schimba mai multe costume pe parcusul spectacolului pe care îl vor oferi, iar Petrișor se va asigura că mirii vor avea parte de o coregrafie ca la carte pentru dansul mirilor.

„Andreea Bălan și Petrișor îți fac nunta de vis! Ai visat la o nuntă ca în povești? Îți dorești ca valsul mirilor să fie memorabil, iar invitații să aibă parte de un adevărat show și să se distreze toată noaptea? Andreea, Petrișor, dansatorii și bandul îți vor face petrecerea o poveste magică plină de culori, costume spectaculoase și momente coregrafice excepționale”, sunt detaliile care apar pe afișul vedetei.

 

Atunci când nu este la concerte sau când nu cântă la nunți, Andreea Bălan își petrece timpul cu familia ei sau la filmările show-ului Te cunosc de undeva!, de la Antena 1, acolo unde ea face parte din echipa de jurați.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI