Câți bani câștigă Georgiana Lobonț la o singură nuntă. Tariful e cu adevărat uimitor

Beatrice Dumitru 18.01.2023, 10:54

Gergiana Lobonț nu traversează cea mai bună perioadă a vieții sale, după ce cel cu care este căsătorită de șapte ani și îi este și impresar a anunțat că divorțează. Vestea a picat ca un șoc, deoarece mereu pozau în cuplul perfect. Care este motivul acestei rupturi nu se știe, dar un celebru impresar spune că banul este face și desface într-o căsnicie.

„Banii sunt motivul principal într-o divorț”

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan sunt căsătoriți de șapte ani și au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță. Cu câteva zile în urmă, soțul cîntăreței a dat vestea că a decis să se despartă de cântăreață, fără a dezvălui motivele care au dus la această decizie. Deși nu au introdus actele de divorț, Rareș Ciciovan a afirmat că nu mai este cale de împăcare. „S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare”, a subliniat acesta.

Deși Georgiana Lobonț se pregătește de divorț, ea se bucură de mare succes pe plan profesional, având evenimente atât în țară, dar și peste hotare, pentru care percepe un tarif uimitor. Un impresar care îi cunoaște pe cei doi și chiar îi admiră pentru ce au realizat în muzică a vorbit despre importanța banilor într-o relație, mai ales când sunt făcuți împreună. Acesta a spus că Georgiana Lobonț are un onoraroiu de 8.000 de euro pentru un eveniment.

Câți bani câștigă Georgiana Lobonț la o singură nuntă
Georgiana Lobonț și soțul său Rareș Ciciovan.

Păcat de ei, știu că Georgiana Lobonț și soțul ei lucrau împreună, el este impresarul ei, și-au investit toți banii în muzică. Ea are concerte mai mult în Ardeal, unde petrecerile sunt cu fală, astfel că artiștii sunt cu mult mai bine plătiți acolo pentru un recital, la o nuntă. Georgiana a crescut foarte mult în ultimul an, după ce a lansat câteva albume și piese de succes. Din câte știu, are un onorariu care ajunge și la 8.000 de euro, atât este atunci când e cu orchestră mare, adică este cotată foarte bine. Dar, banii fac și desfac relații, căsnicii, banii sunt motivul principal într-o divorț. Nu cred că este vorba despre gelozii la mijloc, o știu pe fată, este foarte serioasă”, a declarat impresarul pentru Playtech Știri.

Georgiana Lobonț și soțul, în vacanță în Maldive

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda a vorbit și el despre divorțul începutului de an și a arătat cu degetul spre soțul Georgianei Lobonț, cel care a și anunțat despărțirea. Acesta a afirmat despre cei doi că „sunt neserioși”.

„Mulți cred că a te căsători e doar un joc. Soțul ei, care a anunțat divorțul, poate să fie și băiatul lui Ceaușescu, dacă este neserios tot neserios rămâne. Posibil să fie vorba și despre bani la mijloc, căci lucrau împreună”, a spus Gheorghe Turda pentru sursa citată.

Deși vor divorța, Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan se află împreună cu copiii într-o vacanță în Maldive, iar apropiații spun că au făcut acest compromis deoarece biletele au fost cumpărate cu mult timp în urmă și au costat foarte mult. Pe de altă parte, pe rețelele sociale ei au publicat imagini în care apar cu zâmbetul pe buze.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...