Georgiana Lobonț divorțează. Soțul explică motivele: „Unii oameni o iau în jos”

Anca Manolica 16.01.2023, 19:36

Divorț la început de an în showbizul românesc! Îndrăgita solistă de muzică de petrecere, Georgiana Lobonț, divorțează de soțul ei, Rareș Ciciovan, după numai șapte ani de mariaj. Deși păreau o familie fericită, cu doi copii frumoși și succes pe plan profesional în cazul ambilor parteneri, se pare că nu a fost suficient. Motivele care au dus la ruptura dintre Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan.

Georgiana Lobonț divorțează de soțul său

Cu toate că păreau o familie fericită și împlinită, cu doi copii veniți pe lume pentru a le completa dragostea, se pare că nu a fost de ajuns. Iată că, la începutul de an, îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere urmează să divorțeze de cel care i-a fost alături vreme de șapte ani.

Potrivit Spynews, totul este oficial, întrucât Rareș Ciciovan, cel care de altfel a anunțat separarea, a confirmat faptul că s-a despărțit de cunoscuta artistă. Deși multora încă nu le vine să creadă că cei doi nu mai formează o pereche, există confirmarea faptului că cei doi vor divorța. Soțul vedetei a mărturisit că mariajul cu Georgianei Lobonț a ajuns la final.

Soțul Georgianei Lobonț a confirmat separarea

Cu toate că actele încă nu au fost înaintate către notar, acestea au fost deja făcute. Cunoscutul medic stomatolog a ținut să precizeze faptul că nu este vorba de niciun impuls de moment și că pur și simplu totul s-a terminat.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare.

Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus încă soțul Georgianei Lobonț, pentru sursa anterior citată.

Georgiana Lobonț divorțează
Georgiana Lobonț divorțează

Rareș Ciciovan a lăsat să se înțeleagă faptul că, deși lucrurile între el și cântăreața păreau a sta foarte bine din afară, în interior de fapt nu erau tocmai așa. El spune că „una e să pară, iar alta e să fie”.

„Și la mine par foarte afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie. Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Eu nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce? (…) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică”, a mai pus acesta.

Citește și: Cine i-a salvat viața Georgianei Lobonț. Artista a trecut printr-o adevărată dramă

„Orice început are și un final”

Întrebat dacă mai există vreo cale de împăcare între ei, acesta a spus că în urmă cu cinci ani poate s-ar fi putut întâmpla acest lucru, dar acum nici vorbă de așa ceva.

„Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență”, a conchis Rareș Ciciovan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...