Noi dezvăluiri în cazul divorțului Georgianei Lobonț. Fotografia care răstoarnă totul. „Să auzim numai de bine”

Anca Manolica 17.01.2023, 21:29

După ce Rareș Ciciovan a confirmat faptul că va divorța de Georgiana Lobonț, toată lumea s-a întrebat care sunt motivele reale ale separării dintre cei doi. Cu toate acestea, într-o fotografie recentă postat de un prieten comun, cei doi apar împreună și pare că s-au răzgândit în privința despărțirii. Iată cele mai noi dezvăluiri din interiorul relației artistei cu medicul stomatolog.

Noi dezvăluiri în cazul divorțului Georgianei Lobonț

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, nu mai divorțează, sau cel puțin asta se înțelege dintr-o postare făcută de un prieten de familie. Artista s-a afișat din nou alături de partenerul ei, iar de data aceasta au anunțat, aparent, că s-au răzgândit în privința separării.

Fane Bănățeanu și partenera lui, prieteni apropiați ai cuplului, au luat masa cu artista, soțul ei și copiii lor și au tinut să imortalizeze acest moment, postând ulterior fotografia pe Facebook.

Nu mai divorțează cei doi?

La numai o zi de când Rareș Ciciovan anunța că el și artista au decis să divorțeze, cei doi s-au pozat împreună, alături de copiii și prietenii lor, în Maldive, acolo unde sunt în vacanță. la masă. Fotografia a fost publicată în mediul online de Fane Bănățeanu, care a pus și un mesaj surprinzător în descriere.

„Totul este bine, nu se desparte nimeni.

Vă dorim o seară minunată si să auzim numai de bine !!!”, a scris Fane Bănățeanu în descrierea postării.

Fotografia postată de apropiatul familiei pe Facebook
Fotografia postată de apropiatul familiei pe Facebook

Citește și: Armin Nicoară rupe tăcerea despre divorțul Georgianei Lobonț. „Am făcut videoclip și am sărutat-o. Noi jucăm un rol”

Georgiana Lobonț și soțul ei par foarte zâmbitori, dând de înțeles cu totul altceva față de ce bărbatul a dezvăluit în urmă cu mai puțin de 48 de ore. Luni, 16 ianuarie, partenerul îndrăgitei artiste susținea cu vehemență faptul că totul s-a terminat între cei doi și că nu mai există cale de întoarcere.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare.

Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus partenerul Georgianei Lobonț, pentru Spynews.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...