Câți bani câștigă, de fapt, Mihai Bobonete dintr-un podcast pe Youtube

Daria Petrescu 08.05.2021, 09:14
Câți bani câștigă, de fapt, Mihai Bobonete dintr-un podcast pe Youtube

Mihai Bobonete a intrat în rândul vedetelor care și-au făcut propria emisiune. De altfel, aceasta a fost unul dintre cele mai la îndemână proiecte, pe timp de pandemie, pentru mai multe vedete din România. Mai mult, podcast-urile lui Bobiță din „Las Fierbinți” sunt extrem de vizualizate pe contul de Youtube și actorul primește și bani pentru ceea ce face. Câți bani câștigă, de fapt, Mihai Bobonete dintr-un podcast pe Youtube.

Câți bani câștigă, de fapt, Mihai Bobonete dintr-un podcast pe Youtube

Emisiunea lui „Bobiță” din Las Fierbinți se numește „DA BRAVO! by Mihai Bobonete”, iar primul invitat a fost Sorin Bontea, unul dintre Chefii de la Antena 1.

„Podcastul cu Sorin este o incursiune în evenimentele importante din viața sa, de la botez, la majorat, la cum și-a cunoscut soția sș ce spune despre copiii săi.

O poveste stropită cu mult umor și vin roșu spaniol, recomandat de un prieten bun. La final a primit un cadou, i-am luat tensiunea și mi-a lăsat autograful pe masa studioului.”, a declarat Bobonete.

Cine a fost invitat în Podcast-ul lui Bobonete

De asemenea, printre invitații pe care Mihai Bobonete i-a mai avut în emisiunea difuzată pe Youtube, s-au numărat Răzvan Simion, Costi Diță, Mihai Rait, Razvan Fodor, Radu Gabriel sau Feli Donose.

Actorul i-a provocat pe aceștia la discuții interesante, iar interviurile sale au scos la iveală detalii mai puțin cunoscute din viața vedetelor invitate.

De altfel, chiar el a făcut dezvăluiri din viața personală, ce au stârnit amuzamentul tuturor celor din mediul virtual. În privința venitului din partea Youtube, acesta diferă, în funcție de vizualizări.

Câți bani câștigă, de fapt, Mihai Bobonete dintr-un podcast pe Youtube. Ei bine, acesta a primit până acum, sume cuprinse între 200 și 500 de dolari, pe un podcast. Pentru a vă face o idee, vă prezentă, mai jos lista publicată pe socialblade.com.

Câți bani câștigă, de fapt, Mihai Bobonete dintr-un podcast pe Youtube

Detalii din viața lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete este de peste 10 ani Bobiță din „Las Fierbinți”, însă, oamenii râd și la spectacolele sale de stand-up. Este căsătorit cu Cătălina și au împreună doi copii. Mihai a declarat într-un interviu pentru life.ro, că nu s-a gândit niciodată că va deveni actor.

„Aș zice că s-a întâmplat destul de brusc: am avut un deces în familie care m-a afectat, am hotărît să plec din Craiova. În vara aceea am avut noroc de o întâlnire la Costinești cu Octavian Strunilă, m-am dus la facultate, la București.

„Am avut 24 de restanțe”

Am intrat la actorie, doar că eu aveam 23 de ani, colegii mei erau de 18 ani, iar toate rolurile mele de examen erau de bătrâni, care aveau copii. Ce să înțeleg din facultate? Dar l-am întâlnit pe Dan Chișu, care avea atunci Café Déko, iar de acolo lucrurile au mers uns. Niciodată nu mi-am dorit să fiu actor.

Tata mă vedea inginer. De altfel, când am plecat din Craiova, repetam anul IV la Electrotehnică. Chipurile, îl aprofundam. Am avut 24 de restanțe.

Mama însă m-a sprijinit. Când le-am spus că vreau să mă duc la București, să mă fac actor, tata a dat cu flăcări pe nări, iar ea m-a încurajat să plec și mi-a mărturisit că asta visase pentru mine, de fapt”, a spus el pentru sursa citată.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe