Câți bani bagă Codin Maticiuc în filmele sale. Unde se va filma Miami Bici 2 (Exclusiv)

Ana Anitoiu 14.01.2022, 15:16
Câți bani bagă Codin Maticiuc în filmele sale. Unde se va filma Miami Bici 2 (Exclusiv)

Codin Maticiuc a dezvăluit câți bani bagă în filmele sale. El se pregătește să filmeze „Miami Bici 2”, după ce primul lungmetraj s-a bucurat de succes. Autorul cărții „Viața lui Nuțu Cămătaru. Dresor de lei și de fraieri” nu s-a ferit să vorbească despre investițiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului din dragoste pentru cinematografie.

Când va filma Codin Maticiuc „Miami Bici 2”

Codin Maticiuc, în vârstă de 41 de ani, a spus că va filma lungmetrajul de comedie „Miami Bici 2” în anul 2022. El va apărea în rolul Piciul, un român plecat în Statele Unite ale Americii ca să se îmbogățească repede.

„Plecăm de aici în Los Angeles, acolo unde se va filma Miami Bici 2. Noi de aia ne-am și lungit atât cu facerea Miami Bici 2 pentru că ne-am dorit să ținem ștacheta așa sus. Nu știm când o să se întâmple, dar, în principiu, ne dorim să filmăm în 2022.”, a spus Codin Maticiuc la „Aproximativ discuții”.

Cati bani baga Codin Maticiuc in filmele sale
Codin Maticiuc

Câți bani investește Codin Maticiuc în filmele sale

Codin Maticiuc a dezvăluit pentru redacția Playtech-Impact câți bani investește în filmele sale. Producătorul și actorul a spus că în timp ce în România se poate face un film cu suma de 100.000 de euro, „Miami Bici” a costat mult mai mult. Mai exact, 1,5 milioane de euro.

„Un film românesc, gen Investitorii, îl poți face cu 100.000 de euro, iar la 1,5 milioane de euro ajunge un film precum Miami Bici. Și în noul film, Miami Bici 2, voi investi cam tot peste 1, 5 milioane de euro. Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă”, a spus pentru Playtech-Impact Codin Maticiuc, care în ultimii trei ani a cheltuit peste trei milioane de euro pentru pasiunea sa.

În afară de „Miami Bici”, Codin Maticiuc a produs filmul „Déjà Vu” și documentarul „YouTube Bazaar” și a coprodus filme ca „Bucuresti NonStop”, „Ana, mon amour” și „Aniversarea”, în care a și jucat. Ca actor, a apărut, printre altele, în: „Minte-mã frumos în Centrul Vechi”, „Două lozuri”, „#Selfie69”, „Meda sau Partea nu prea fericita a lucrurilor”, „Ghinionistul”, „Să nu ucizi”, serialul „Vlad”, „Faci sau Taci” și „Inve$titorii”.

Cu ce vedetă din România ar face un film Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a mai spus pentru Playtech-Impact că ar face un film cu Liviu Vârciu, cel mai probabil o comedie, deoarece consideră că actorul este foarte talentat. El a spulberat astfel presupunerea unora conform căreia ar refuza o asemenea colaborare, deoarece fostul cântăreț din trupa L.A. i-ar fi rival.

Ca producător, Liviu Vârciu nu a fost la fel de noros aă aibă banii necesari pentru a investi după bunul plac. El a împrumutat 40.000 de euro de la iubita lui, care și-a vândut apartamentul ca să-l ajute să filmeze „Zăpadă, ceai și dragoste ”, în care interpretează rolul principal.

Liviu Vârciu i-a promis iubitei sale că îi va înapoia toți banii. Artistul a spus că intenționează să facă și o continuare a acestei comedii ce apare pe Netflix. Filmul este despre trei prieteni care evadează din închisoare și pun la cale o nouă lovitură.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...