Andreea Berecleanu a răbufnit! Mesaj dur, după teledonul organizat de Antena Group: “Sper ca tot ajutorul să fie real”

Redacția IMPACT 29.03.2020, 17:33
Andreea Berecleanu a răbufnit! Mesaj dur, după teledonul organizat de Antena Group: “Sper ca tot ajutorul să fie real”

Andreea Berecleanu a transmis un mesaj dur, în plină pandemie. Fosta vedetă a Observatorului a fost de părere că teledonul organizat de Antena Group nu ar putea fi tocmai ceea ce pare. Totul spre dezamăgirea telespectatorilor, care au asistat minute în șir la momentele în care vedete și personalități de la noi au sunat pentru a face donații.

Andreea Berecleanu a răbufnit! Mesaj dur, după teledonul organizat de Antena Group

Andreea Berecleanu a răbufnit, pe rețelele sociale, cu un mesaj ce ar putea fi șocant pentru mulți. Ulterior vedeta le-a răspuns și prietenilor virtuali prin diverse comentarii pe acest subiect. Fosta prezentatoare de știri de la Antena 1 a tras un semnal de alarmă, spunând că își dorește să creadă că ajutorul pe care îl oferă cei de la Antena Group este unul real.

Mai mult, teledonul „Români Împreună” a fost transmis simultan pe cinci posturi TV. A fost organizat de Antena Group, în această duminică, de la ora 13:00, fiind un proiect în colaborare cu Fundația Mereu Aproape. Evenimentul caritabil a fost unul menit să ajute la strângerea de fonduri pentru ajutarea și utilarea secțiilor ATI cu echipamentele necesare și aparatură medicală, pentru a face față numărului mare preconizat de îmbolnăviri.

Andreea Berecleanu a răbufnit! Mesaj dur, după teledonul organizat de Antena Group “Sper ca tot ajutorul să fie real”
Andreea Berecleanu a făcut mai multe precizări legate de teledonul celor de la Antena

“Sper ca tot ajutorul să fie real”

„Noi suntem inca departe, deși medicii români fac peste puteri ce pot. Informații primesc de pretutindeni, de pe toate continentele, de la prieteni, ca mulți dintre voi. Oamenii sunt năpăstuiți, sunt neputinciosi, mulți își duc existența de la o lună la alta și chiar de la o zi la alta.

Situatia este dramatică peste tot. Și totuși, nicăieri în această lume, nu s-a făcut un teledon. Oare, de ce? Sigur că nu îți bagă nimeni cu forța mâna în buzunar, dar acum e sfâșietor să ceri de la un popor care nu are de unde! Un popor care s-a sacrificat destul! De peste 80 de ani!

S-au sacrificat părinții și bunicii noștri, acum se sacrifică aceste generații. E de înțeles ca firmele să doneze, dar în tăcere! Sau persoanele care au putere financiară. Avem prieteni care au făcut deja asta, avem oameni din familie care au știut drumul atunci când au avut de făcut o donație! De ce trebuie expunere pentru așa ceva? Sper ca tot ajutorul să fie real pentru cei care au nevoie și sper ca medicii aflați în prima linie să-l primească! Vreau să stiți un singur lucru. Această postare nu are nimic subiectiv în ea. Au existat multe momente în care am prezentat și realizat teledoane, dar pentru cazuri izolate, pentru români sinistrați, pentru zone din țară afectate de calamități. Așadar, cei care au donat atunci, nu erau în situatia respectivă, își permiteau să facă un gest nobil.”, a transmis Andreea Berecleanu, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe