Câți bani a plătit Smiley amendă, după ce a fost prins de radar pe Autostrada Soarelui. Ce viteză avea

Iancu Andreea 19.08.2020, 18:59
Câți bani a plătit Smiley amendă, după ce a fost prins de radar pe Autostrada Soarelui. Ce viteză avea

Smiley a intrat în vizorul polițiștilor după ce a fost prins conducând cu o viteză foarte mare pe Autostrada Soarelui. Deși cântărețul este un artist extrem de îndrăgit, el nu a fost scutit de plata amenzii, după ce radarul a indicat o viteză mult mai mare decât limita maximă de 130 km/h.

Ce amendă a plătit Smiley după ce a fost prins de radar

Polițiștii au organizat miercuri, în zona stației de taxare de la Fetești, la Podul de la Cernavodă, o razie. Aceștia au testat aleatoriu mai mulți șoferi antialcool, dar și antidrog.

Din păcate, razia polițiștilor de pe Autostrada Soarelui l-a prins în fapt pe Smiley. Cântărețul a fost surprins conducând propria sa mașină cu viteză, spre mare. Pentru că aparatul radar a înregistrat 153 de kilometri la oră, artistul a fost nevoit să plătească o amendă de 580 de lei pentru fapta sa.

Pe de altă parte, cântărețul a trecut testele antialcool și antidrog, la care polițiștii l-au supus. De asemenea, alături de Smiley se afla și iubita sa, Gina Pistol, despre care s-a aflat deja că este însărcinată.

Ce îi sfătuiește artistul pe români
Ce îi sfătuiește artistul pe români

Mesajul lui Smiley după ce a fost amendat de polițiști

Smiley a mărturisit cu tristețe că nu este un exemplu demn de urmat pentru ceilalți cetățeni. Deși este un militant al respectării regulilor, cântărețul recunoaște că a greșit și îi îndemnă pe toți să aibă grijă de siguranța lor.

“Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depașit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toți să faceți pentru siguranța, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, este mesajul cântărețului, postat pe pagina sa de Facebook.