Câți bani a obținut de la Bogdan Stelea fosta soție, Dana. Fotbalistul fusese nevoit să divorțeze din cauza lui Lili Sandu

Stan Filon 27.03.2023, 15:16
Câți bani a obținut de la Bogdan Stelea fosta soție, Dana. Fotbalistul fusese nevoit să divorțeze din cauza lui Lili Sandu

Wow, câți bani a obținut de la Bogdan Stelea fosta soție, Dana! Cei doi au divorțat după un mariaj de 12 ani, iar femeia nu a plecat cu mâna goală, mai ales că cel care a cerut divorțul a fost sportivul, care era îndrăgostit lulea de o vedetă din România.

Câți bani a obținut de la Bogdan Stelea fosta soție, Dana

Bogdan Stelea nu mai are nevoie de nicio prezentare. A jucat fotbal la cel mai înalt nivel și a apărat poarta naționalei ani și ani la rând. A făcut și gafe, dar a avut și parade de zile mari, în timpul meciurilor naționalei de fotbal. Cam la fel a stat situația și în afara terenului, mai ales pe plan sentimental.

Bogdan Stelea divorța în anul 2000 de Dana Badea, prima sa soție. Cei doi au fost căsătoriți timp de 12 ani, când fotbalistul a cerut divorțul. I-a spus judecătorului că nu se mai înțelege cu soția sa și de aceea vrea divorțul. Motivul era însă cu totul altul.

Cati bani a obtinut de la Bogdan Stelea fosta sotie, Dana
Cati bani a obtinut de la Bogdan Stelea fosta sotie, Dana

Și-a lăsat soția pentru Lili Sandu

Sportivul se îndrăgostise lulea de nimeni alta decât de frumoasa Lili Sandu. Bruneta l-a vrăjit cu formele sale pe Bogdan Stelea, care și-a părăsit soția pentru a-și putea trăi povestea de iubire cu bruneta. Dana, soția sa, l-a taxat destul de aspru. A renunțat la mariaj, însă nu degeaba.

Fosta soție a lui Bogdan Stelea a obținut la divorț două apartamente în București, un autoturism Toyota Land Cruiser, dar și 100.000 de dolari, o adevărată avere pentru acele timpuri.

După divorț, Bogdan Stelea și-a putut face oficială relația cu Lili Sandu. Fostul sportiv a vrut să o ceară de soție pe focoasa brunetă într-un cadru romantic. Mai exact, a vrut să o ceară pe Lili Sandu chiar pe Arcul de Triumf, însă planurile sale au fost cu totul date peste cap de Primărie, care nu a fost de acord.

Cei doi s-au logodit, într-un final, dar în iarna lui 2005 s-au despărţit. Apoi, portarul s-a căsătorit din nou, cu Mirela Popa, notar. Și-au oficializat relația în 2008, însă în luna aprilie 2014 cei doi au anunțat că s-au despărțit. De atunci, Bogdan Stelea, ajuns la vârsta de 55 de ani, s-a mai afișat alături de femei frumoase, însă nu s-a recăsătorit.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...