Cum arată acum prima soție a lui Gheorghe Hagi. Leni lucrează în conducerea unei bănci din România

Andrei Simion 26.12.2022, 09:53

Prima soție a lui Gheorghe Hagi lucrează în prezent în conducerea unei bănci din România. Puține persoane știu că a fost căsătorită timp de câțiva ani cu „Regele” fotbalului românesc, în urmă cu trei decenii.

Cine este prima soție a lui Gheorghe Hagi

În prezent, antrenorul Gheorghe Hagi, care va împlini 58 de ani pe 5 februarie, este căsătorit de pete 27 de ani cu Marilena, cu care are un fiu, fotbalistul Ianis Hagi, și o fiică, actrița Kira Hagi. Însă, în anul în care „Regele” s-a căsătorit cu mama copiilor lui, el a divorțat de prima lui soție.

Gheorghe Hagi s-a căsătorit prima dată în 1990, când avea 25 de ani, cu Lena Celnicu. Nunta a fost celebrată cu mult fast, iar la eveniment au participat sute de invitați. Însă, căsnicia lor nu a durat „până la adânci bătrâneți”, ci doar câțiva ani, din cauza unor „neînțelegeri conjugale”.

Gică Hagi ar fi fost cel care a cerut divorțul în instanță și a fost nevoit să-i dea soției sale de la acea vreme, Leni Celnicu, o sumă fabuloasă pentru ca ea să accepte separarea. Mai exact, nu mai puțin de 300.000 de dolari.

Lena Celnicu, acum în vârstă de 51 de ani, lucrează în bordul de conducere al unei bănci de top din România. S-a recăsătorit în anul 2004 și are la rândul ei doi copii.

Cum arata acum prima sotie a lui Gheorghe Hagi. Leni lucreaza in conducerea unei banci din Romania
Gheorghe Hagi, la nunta cu prima sa sotie, Lena Celnicu

Cum arată prima soție a lui Gheorghe Hagi la vârsta de 51 de ani

În câteva fotografii recente ale sale, prima soție a lui Gheorghe Hagi apare participând la seminarii. O persoană apropiată de ea a descris-o drept o prezență distinsă, elegantă, un bun profesionist și un lider excelent, conform Playsport.ro.

„Este ca o mamă la birou pentru fetele mai tinere și un fin psiholog pentru întreaga echipă. Lena participă în permanență la tot felul de cursuri de dezvoltare personală ori de management, este un model pentru toată lumea.

Nu vorbește niciodată despre Gică Hagi, noi am aflat din presă că ea fost căsătorită cu el. Nu îndrăznește nimeni să deschidă acest subiect cu dânsa. Este foarte preocupată de copiii săi, cu care are o relație apropiată”, a spus sursa menționată.

În ciuda faptului că are posibilitatea financiară pentru a-și face operații estetice, prima soție a lui Gheorghe Hagi nu pare să își dorească să ascundă semnele lăsate de trecerea anilor. În imagini, ea apare îmbrăcată cu o cămașă albă cu dungi albastre și pantaloni negri, cu o coafură discretă și o manichiură impecabilă.

Urmăriți Impact.ro și pe