Câţi bani a făcut Anamaria Prodan din fotbal. Impresara a recunoscut. „Ştiu câţi am, îi socotesc”

Stan Filon, Ionuț Vieru 29.08.2021, 22:20
Câţi bani a făcut Anamaria Prodan din fotbal. Impresara a recunoscut. „Ştiu câţi am, îi socotesc”

Mulți români se întreabă câţi bani a făcut Anamaria Prodan din fotbal. Impresara provine dintr-o familie bună și nu a dus niciodată lipsă de bani. Acum se scaldă în lux și călătorește peste tot în lume. O vedem când în America, când în Dubai sau prin Europa, iar acum s-au făcut calculele și s-a văzut cam cât a câștigat Anamaria Prodan din fotbal.

Iată câţi bani a făcut Anamaria Prodan din fotbal

Anamaria Prodan (48 de ani) s-a implicat într-un nou proiect fotbalistic. Vrea să ducă echipa  Hermannstadt pe culmile fotbalului românesc și cam ce și-a propus, i-a reușit. Celebra impresară are niște principii după care își ghidează viața. De exemplu, a spus că ”dacă amesteci meseria cu culcatul, ești gata!”.

”S-a spus despre mine că am fost cu Ioan Neculaie de la Brașov, cu Cornel Penescu de la FC Argeș, cu Horia Sabo de la Poli Iași. Niciodată nu rezistam între toți bărbații din fotbal dacă eram prostituată și dacă mă duceam cu ălă, cu ăla și cu ăla. Te-ar da în primire în secunda doi. Nu puteam să ajung numărul 1 dacă făceam așa ceva. 

Cati bani a facut Anamaria Prodan din fotbal
Cati bani a facut Anamaria Prodan din fotbal

”90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine”

Sunt o femeie șarmantă și îngrozitor de deșteaptă și abilă. Dacă vreau ceva, nu-mi stau în cale o mie de bărbați. Am o forță fantastică de a convinge și de a face lucrurile să iasă așa cum vreau. 90% dintre bărbații din fotbal încearcă lucruri cu mine. În momentul în care amesteci meseria cu culcatul cu anumiți oameni, ești gata”, spunea Anamaria Prodan.

Alte principii după care își ghidează viața celebra impresară? ”Dacă urăsc ceva pe pământul ăsta și nu pot să iert e trădarea. Urăsc trădătorii cu patimă! Sunt proastă, cred exagerat de mult în oameni și în prietenie”, ”Relațiile de familie n-au legătură cu relațiile de muncă. Și n-am avut niciodată. Și eu am foarte mulți fini, în mai multe domenii.

N-o să găsești vreunul, indiferent de domeniul în care lucrează, să spună «m-a ajutat nașa să ajung pe un post». Nașa niciodată nu a făcut așa ceva!”, spunea Anamaria Prodan.

Când vine vorba despre bani, Anamaria Prodan zâmbește și spune că fac parte din grupul acela restrâns de milionari care nu vor să ajungă în Forbes! ”Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, mai spunea aceeași Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...