Câți bani a ajuns să câștige Cătălin Măruță din podcasturile pe care le face pe Youtube

Daria Petrescu 21.05.2021, 10:32
Câți bani a ajuns să câștige Cătălin Măruță din podcasturile pe care le face pe Youtube

Cătălin Măruță este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune. De mai bine de zece ani, acesta prezintă emisiunea „La Măruță”, difuzat pe Pro TV. Chiar dacă este implicat în acest proiect, realizatorul TV s-a orientat în pandemie și a intrat în rândul vedetelor care fac Podcast-uri. De altfel, prima invitată a acestuia a fost chiar „rivala” Teo Trandafir. Câți bani a ajuns să câștigă Cătălin Măruță din podcasturile pe care le face pe Youtube

Câți bani a ajuns să câștigă Cătălin Măruță din podcasturile sale

Emisiunea lui Cătălin se numește „Acasă la Măruță”, iar primul invitat al acestuia a fost Teo Trandafir. Interviul a fost unul savuros, cu mii de urmăritori pe Youtube.

„Primul episod al podcastului meu „Acasă la Măruţă” are un invitat pe măsură cu care am discutat cu argumente şi fără menajamente despre iubiri şi războaie, despre concurenţă, despre audienţă, dar şi despre Teo versus Măruţă de la începuturi şi până azi”, a scris Cătălin Măruţă în descrierea de pe YouTube a emisiunii sale.

De astfel, discuția dintre Cătălin Măruță și TEo a durat aproape două ore, timp în care vedeta a vorbit și despre plecarea de la Pro TV, în urmă cu mulți ani.

Acasă la Măruță a fost și Cătălin Botezatu dar și Andreea Bălan.

Câți bani câștigă, de fapt, Cătălin Măruță dintr-un podcast pe Youtube. Ei bine, acesta a primit până acum, sume cuprinse între 200 și 850 de dolari, pe un podcast. Pentru a vă face o idee, vă prezentă, mai jos lista publicată pe socialblade.com.

Cătălin Măruță, uimit de mărturisirea Andreei Bălan

„Când am plecat în Mexic, la competiția de dans, am zis că trebuie să mă întorc acasă cu medalia. Alea două luni jumate au fost cele mai grele din viața mea. Dar când am venit acasă cu medalia de argint mi-am zis că ăla e momentul să îmi schimb cariera.

Și m-am gândit ce să fac să nu fiu că ceilalți artiști, să fiu specială. Pentru că nu am o voce… Ca Andra, de exemplu. Și atunci am făcut show-uri de revistă. A fost un moment decisiv. Trebuia să mă diferențiez cu ceva”, a povestit Andreea Bălan, la podcastul “Acasă la Măruţă”.

Andra i-a luat locul lui Măruță și a invitat-o pe Delia, la Podcast

Zilele treute, Cătălin Măruță a anunțat pe contul de socializare, că atunci când nu este el, soția Andra îi ține locul. Interviul cu Delia a fost savuros, iar fanii au aflat că de fapt, între cele două nu a existat vreo urmă de rivalitate, așa cum credeau fanii celor două.

Despre Cătălin Măruță

Cătălin Măruță și Andra formează un cuplu de mai mulți ani. Au o căsnicie fericită și doi copii, pe Eva și David. În prezent, cele două vedete sunt implicate în proiecte ce aparțin aceluiași post tv. A prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la canalul TVR 2.

Cătălin Măruță a fost și prezentator al emisiunii Tonomatul DP2 din 2002 în 2005 la TVR 2. Din 22 septembrie 2007 este prezentatorul emisiunii de divertisment La Măruță (Happy Hour până în septembrie 2013) la postul Pro TV. Între timp, emisiunea și-a schimbat numele în La Măruță

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI