Teo Trandafir se gândeşte din nou la căsătorie. Ce a învăţat din două mariaje eşuate

Ana Anitoiu 09.05.2021, 20:36

Teo Trandafir se gândeşte din nou la căsătorie, la vârsta de 52 de ani. Îndrăgita prezentatoare TV, care a trecut prin două căsnicii ce s-au încheiat în divorț, a dezvăluit cu ce condiție ar fi dispusă să ajungă din nou la altar și să poarte o verighetă.

Teo Trandafir, despre o nouă căsătorie

Celebra prezentatoare TV a dezvăluit că în mod normal, ar fi refuzat să ia în considerare o nouă căsătorie. Însă, vedeta are pe cineva în viața ei care îi este alături în momentele grele și a explicat cu ce condiție ar fi dispusă din nou să se mărite. Anterior, Teo Trandafir a avut două căsnicii – prima a fost cu Alexandru Trandafir, în perioada 1990 – 1996, și cea de-a doua, extrem de scurtă, cu Constantin Iosef, ce a durat din luna iunie până în luna decembrie a anului 2012.

”În mod normal ți-aș fi spus nu, dar dacă eu clădesc lângă un partener, indiferent cine ar fi el, o viață, o casă, o mașină, la care am contribuit amândoi… Ținătorul meu trebuie să ducă ceva foarte greu și chiar dacă nu se vede, munca pe care el o depune și investiția lui sentimentală este uriașă. Eu nu pot să-l las pe omul ăla, în momentul în care eu mor, să fie victima unora care vor veni la succesiune și poate care nici nu mă cunosc. Dacă nu-l știu de 7 ani, nu mă mărit cu el! Nu mai fac ce am făcut. Greșește cu mândrie și onoare, dar greșește o singură dată. Trebuie să știu tot. Trebuie să stai cu omul în casă. E băgat! Eu nu trădez oamenii. Singurul meu avantaj e loialitatea.”, a dezvăluit Teo Trandafir într-un interviu pe care i l-a acordat lui Dan Bittman.

Teo Trandafir se gandeste din nou la casatorie. Ce a invatat din doua mariaje esuate
Teo Trandafir

Motivul pentru care Teo Trandafir a păstrat numele primului ei soț

În urmă cu câțiva ani, Teo Trandafir a vorbit despre primul ei soț și a explicat motivul pentru care a ales să îi păstreze numele în urma divorțului. Prezentatoarea TV a spus că Alexandru Trandafir este un om ”excepțional”. Ea a mărturisit de ce au hotărât să pună punct mariajului lor.

”Formaţia lui este una precisă ca zonă, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere, nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele. Copilul meu poartă acelaşi nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibraţia numelui este cea care îţi defineşte existenţa. Eu nu ştiu să mă cheme altfel”, a spus Teo Trandafir.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI