Andra și Cătălin Măruță sunt în culmea fericirii! Ce a ajuns să facă David, la doar 10 ani

Nicu Stan 13.05.2021, 16:10

Andra și Cătălin Măruță sunt în culmea fericirii! Ce a ajuns să facă David, la doar 10 ani, Toate detaliile incredibile despre talentatul fiu al celebrului cuplul, în articolul de mai jos.

Andra Măruță și Cătălin sunt bucuroși nevoie mare. Ce se întâmplă cu David, fiul lor de 10 ani?

Andra și Cătălin Măruță sunt în culmea fericirii după ce David, fiul lo de doar 10 ani , a ajuns să prezinte o emisiune de radio.

„Distribuie cu prudenţă”, „Protejează-ţi secretele”, „Nu muşca momeala”. Sunt doar câteva dintre mesajele unei noi emisiuni radio la Itsy Bitsy, disponibilă şi online, ca podcast. Prezentatorii sunt David Măruţă şi Carina Dăneţiu.

David Maruta prezinta o emisiune la radio
David Maruta prezinta o emisiune la radio

Cum se numește emisiunea lui David Măruță și a Carinei Danețiu

”Eroii Internetului” se numește pastila pe care cei doi copii o prezintă pe Itsy Bitsy zilnic, de la 7:25, 14:55 şi 19:55, într-un proiect lansat de postul de radio împreună cu Asociaţia ADFABER (ONG axat pe schimbarea socială cu ajutorul tehnologiei).

astfel, David Măruță și cu colega lui povestesc zilnic la radio din experienţa lor de copii care explorează de ceva vreme internetul în siguranţă şi folosesc doar partea bună a acestuia, explică oficialii radioului Itsy Bitsy.

Despre ce vorbesc cei doi copiii la radio

„Ne spun cum pot copiii să fie în siguranţă în spaţiul digital, unde sunt zilnic, fie că fac şcoală, socializează cu prietenii, caută informaţii sau se distrează”, informează postul de radio.

David Măruţă şi Carina Daneţiu sunt absolvenţi ai Şcolii de SuperEroi Itsy Bitsy. Școala de supereroi este un proiect în care copiii fac cursuri de radio.

Care sunt primele podcasturi:

”- Pe internet, veştile circulă repede, şi cele bune, şi cele rele. De aceea, ai mare grijă ce veşti împărtăşeşti, căci odată postate, ele nu mai pot fi controlate sau şterse;

– Dacă te-ar întreba un străin care este adresa ta, i-ai spune? Bineînţeles că nu! La fel ar trebui să faci şi când eşti pe internet, indiferent dacă eşti copil sau adult;

– La fel ca în viaţa reală, contează să fii o influenţă pozitivă atunci când eşti on-line”, mai arată postul de radio.

Când a învățat radio David Măruță

David Alexandru Maruță are 10 ani și a fost student la Școala de SuperEroi Itsy Bitsy-Învață oul pe găină-în săptămâna 22-28 martie.

David locuieste in Bucuresti impreuna cu parintii sai, Andra si Catalin Maruta, si cu Eva, sora lui mai mica. Lui David ii place sa-si petreaca timpul impreuna cu familia, jucand Nu te supara, frate sau Twister si uitandu-se la filme. Ii place sa inoate, sa alerge, sa sa plimbe cu bicicleta, sa se joace cu animalele sale si sa picteze, iar daca ar putea face o magie care sa schimbe lumea, ar vrea sa reduca poluarea, inlocuind masinile pe benzina cu masini electrice.

Ce-i place lui David Măruță să facă

Lui David ii place sa se distreze si sa-i amuze pe cei din jur si reuseste sa faca asta inclusiv prin intermediul canalelor sale de socializare: YouTube, Instagram, Facebook si Tik Tok”, mai informează postul de radio.

Urmăriți Impact.ro și pe