Câte operaţii estetice şi-a făcut, de fapt, Daniela Crudu. Bruneta, criticată de fani că a exagerat

Iancu Andreea 06.06.2021, 09:40

Daniela Crudu este una dintre cele mai celebre brunete din showbiz-ul românesc, fiind apreciată de o parte dintre bărbați pentru formele apetisante pe care le afișează la fiecare apariție. Totuși, trupul fără cusur al vedetei necesită ceva cheltuială, fosta asistentă TV fiind o împătimită a vizitelor la medicul estetician. Deși este criticată constant de fanii săi, Daniela Crudu nu vrea să lase deoparte intervențiile, în ciuda faptului că a mărturisit câte operații estetice și-a făcut până în prezent. Planurile constante de îmbunătățire a aspectului fizic o fac pe brunetă să nu renunțe la vizitele la medic.

Daniela Crudu a recunoscut câte operații estetice și-a făcut de-a lungul timpului

Frumoasa brunetă, în vârstă de 31 de ani, este o împătimită a intervențiilor estetice, încercând constant să afișeze o nouă siluetă. În încercarea de a atinge perfecțiunea, Daniela Crudu a dezvăluit câte operații estetice și-a făcut de-a lungul timpului, șocându-și fanii, care o consideră deja perfectă. Vedeta a recurs de-a lungul timpului la ajutorul medicului chirurg pentru a corecta micile imperfecțiuni, dar și pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Bruneta a ajuns astfel să facă foarte des vizite la cabinet, dar și să uimească cu noi înfățișări.

De curând, vedeta a decis să își opereze zona coapselor interne, mărturisind că era nemulțumită de modul în care arăta corpul său. În plus, și bustul Danielei a suferit numeroase intervenții de-a lungul timpului, una dintre acestea fiind recentă. Focoasa brunetă a vorbit despre experiența sa de pe masa de operație, cu care s-a obișnuit după numărul impresionant de intervenții.

Mi-am făcut o liposucție în zona coapselor interne. Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fară alcool și sex. E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămână de la operație și se mai văd încă vânătăile, a declarat Daniela Crudu, la „Xtra Night Show”.

Câte operații estetice are Daniela Crudu
Cruduța este o împătimită a intervențiilor estetice

„Ce apare nou, eu îmi fac”

Bruneta este o prezență constantă în clinicile de înfrumusețare. Aceasta a apelat la tehnicile nou apărute în materie de estetică, astfel că Daniela își modifică destul de des aspectul fizic. De la intervenții la nivelul feței, unele dintre ele non-invazive, pentru buze proeminente sau pentru a obține un ten perfect, Cruduța a apelat și la operații mai grele. Aceasta și-a modificat dimensiunea bustului de trei ori și a recurs la liposucție pentru a scăpa de grăsimea nedorită. În total, vedeta susține că a strâns cinci operații și plănuiește să își mai facă, devenind un mare fan al schimbărilor.

Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac.

Bruneta a recunoscut că are un nou iubit

Nici viața amoroasă a brunetei nu este una tocmai liniștită. Aceasta a fost implicată într-un scandal de proporții cu fostul său partener, un croat care a avut un comportament atât de brutal încât a băgat-o pe Daniela Crudu în spital. După imaginile care o dezvăluiau pe vedetă într-o stare deplorabilă, bruneta s-a despărțit, lăsând în urmă experiența neplăcută. În prezent, Cruduța a recunoscut că iubește din nou, însă păstrează relația departe de ochii curioșilor.

Nu, nu vreau să mă mărit. Să devin milionară, da. Sunt singură în pozele din Cairo, păi normal, nu știi că nu se pune… Da, am iubit, să zic. Să zic că da, să sperăm că nu. Secret, a spus bruneta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...