Cătălin Scărlătescu, asaltat de fani la mănăstirea Putna. Ce a trebuit să facă îndrăgitul chef (Exclusiv)

Badea Violeta 18.08.2021, 07:55
Cătălin Scărlătescu, asaltat de fani la mănăstirea Putna. Ce a trebuit să facă îndrăgitul chef (Exclusiv)

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din țara noastră. Deși mulți îl știu de la televizor, puțini îl cunosc pe adevăratul jurat de la „Chefi la cuțite”. Spre uimirea multora, Cătălin Scărlătescu nu ratează nicio ocazie de a merge la biserică, la marile sărbători din calendar. Recent, vedeta a vizitat mănăstirea Putna, acolo unde a fost pus în fața unei situații delicate.

Ce i s-a întâmplat lui Cătălin Scărlătescu la mănăstirea Putna

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați master chefi din România. Cu toate astea, viața celebrului jurat de la „Chefi la cuțite” reprezintă o enigmă pentru mulți dintre fanii săi. Ei bine, puțină lume știe că vedeta de televiziune merge foarte des la biserică și respectă cu sfințenie marile sărbători din calendar.

 „Fac parte din generaţia căreia i s-a spus că în zi de sărbătoare te îmbraci cu cele mai frumoase haine, mergi la biserică şi te împărtăşeşti”, a declarat Cătălin Scărlătescu, citat de playtech.ro.

De curând, Cătălin Scărlătescu a mers la Mănăstirea Putna pentru a celebra Adormirii Maicii Domnului, una dintre cele mai mari sărbători din an. Acolo, juratul de la „Chefi la cuțite” a fost asaltat de fani pentru fotografii, dar vedeta a refuzat acest lucru.

„Oamenii m-au recunoscut, cum era şi firesc, într-un fel. Şi m-am trezit că unii vroiau să facem poze acolo. Cu regret a trebuit să-i refuz. Le-am explicat că în ziua Maicii Domnului nu putem face aşa ceva şi le-am promis că vom recupera cu prima ocazie.

Sper ca toţi să mă fi înţeles. Mai ales că nu au fost deloc puţine rugăminţile sau propunerile pe acest subiect. Le-am respins însă pe toate, de la un capăt la altul, fără niciun fel de regret sau de partipris”, a declarat Cătălin Scărlătescu, citat de aceeași sursă.

Ce i s-a intamplat lui Catalin Scarlatescu la manastirea Putna
Ce i s-a intamplat lui Catalin Scarlatescu la manastirea Putna

Cătălin Scărlătescu încearcă să respecte cele opt mari sărbători din calendarul creştin

Juratul de la „Chefi la cuțite” a mai spus că încearcă să respecte cele opt mari sărbători din calendar și nu ratează ocazia de a merge la biserică.

„Sunt cel puţin opt mari sărbători într-un an pe care încerc să le respect. Le ştim cu toţii, începând cu Paştele, Rusaliile, Adormirea Maicii Domnului, Crăciunul. Dacă sunt în ţară, nu pot rata să nu merg la biserică în ziua respectivă. Aşa s-a întâmplat şi acum câteva zile şi nu regret deloc!”, a spus Scărlătescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...