EXCLUSIV

Cătălin Rizea, despre boala soției sale, Adda. Ce se întâmplă acum cu artista „Rămânem optimiști” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 17.02.2022, 14:53
Cătălin Rizea, despre boala soției sale, Adda. Ce se întâmplă acum cu artista „Rămânem optimiști” EXCLUSIV

Perioada dificilă legată de starea sa de sănătate pe care o traversează Ada Alexandra Moldovan, alias Adda, rămâne în atenția publicului larg din întreaga țară. Anunțul recent făcut chiar de artistă pe rețelele sale de socializare cum că verdictul pus inițial de medici a fost infirmat și că solista ar fi de fapt infectată cu Borelioză și Bartonella, a îngrijorat multă lume, nu doar cea mai mare parte a fanilor săi.

De când se confruntă Adda cu această problemă

Borelioza sau Boala Lyme, cum mai i se mai spune, este o afectiune bacteriană transmisă de căpușe, cu o incidență în creștere în lume. Între 650.000 și 850.000 de persoane sunt afectateîin Europa, iar în România incidența bolii a crescut de trei ori în ultimii ani, conform datelor oficiale ale Institutului Național de Sănătate.

Pe de altă parte, unul dintre cei mai îndrăgiți actori ai ultimelor decenii, Șerban Ionescu, pierdea la 62 de ani lupta cu această boală, numită și „boala cu o mie de fețe”, în urmă cu exact un deceniu.

Soțul Addei, Cătălin Rizea, susține însă că atât el, cât și soția sa rămân optimiști.

„Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre”, a declarat Cătălin Rizea pentru impact.ro.

Cătălin Rizea susține că rezerva lor de speranță e departe de a se fi epuizat, deși se confruntă cu această problemă de ceva vreme. „Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată! Ce vă așteptați să vă spun?!”, a adăugat el.

Fost sportiv de performanță, dar și principalul sfetnic al soției, Cătălin Rizea adaugă precaut din capul locul, că nu poate face declarații în numele soției sale, pe o temă atât de delicată:

„Adda a spus ce avea de spus. Iar dacă a postat pe paginile sale de socializare mesaje legate de situația cu care se luptă nu a făcut-o în niciun caz pentru a-și spori notorietatea, cum poate mai crede unul sau altul, ci pentru a atrage atenția asupra unei situații cu care se mai pot confrunta și alți semeni de-ai noștri!”.

Cătălin Rizea, despre boala soției sale, Adda. Ce se întâmplă acum cu artista „Rămânem optimiști” EXCLUSIV
Adda și Cătălin Rizea, un cuplu încercat de valurile destinului, dar pregătit să facă față oricăror provocări

Împreună de șase ani

Adda și Cătălin formează un cuplu de circa șase ani, având împreună și un băiețel de cinci ani, Alexandru Cătălin. Cei doi sunt practic de nedespărțit, participând împreună înclusiv la o serie de emisiuni de televiziune cu mare impact, inclusiv recent la „Asia Express”. Ei conduc, tot împreună, propria firmă, un studio de înregistrări, intitulat „Baladda Records”.

La începutul lunii martie, joi, 3 martie, Adda, va împlini 30 de ani, iar imediat după e de așteptat ca ei să înceapă și tratamentul contra bolii, motiv pentru care a și ales să se retragă pentru o vreme din viața publică.

„Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioza și Bartonella – transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge.

Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioada de luptă și de tratament agresiv, care durează în total un an și jumătate. Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile”, a scris recent Adda pe pagina sa de Facebook.

Ea a adăugat și amănuntul conform căruia în perioada următoare de timp a ales să nu mai apară la nicio emisiune de televiziune, concentrându-se exclusiv asupra proprii stări de sănătate: „La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioada din spațiul public – emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea”.

Urmăriți Impact.ro și pe