Oase trece de la „Asia Express” direct pe gheaţă. Cine este concurentul de la „Dancing on Ice – Vis în doi”

Ioana Bucur 03.02.2022, 16:34
Oase trece de la „Asia Express” direct pe gheaţă. Cine este concurentul de la „Dancing on Ice – Vis în doi”

Antena 1 se pregătește pentru premiera show-ului cu care speră să câștige inimile românilor în primăvara acestui an. Nouă vedete au acceptat provocarea și vor face echipă cu alți nouă patinatori profesioniști pentru un spectacol unic, încercând să cucerească nu doar publicul ci și juriul noii emisiuni. Printre celebrități se numără și Oase, care trece de la „Asia Express” direct pe gheață. Cine este concurentul de la „Dancing on Ice – Vis în doi”.

Oase revine pe micul ecran

Antena 1 mizează, în această primăvară, pe o emisiune nouă, cu care publicul din România încă nu a avut contact. Televiziunea a anunțat recent lista vedetelor care au acceptat provocarea „Dancing on Ice – Vis în doi”: Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu. Fiecare va face echipă cu câte un patinator profesionist, încercând să impresioneze atât juriul, cât și telespectatorii.

De la „Asia Express” direct pe gheaţă! Oase este pregătit pentru această experiență spectaculoasă. Concurentul de la „Dancing on Ice – Vis în doi” a mărturisit că, pentru el, show-ul poate fi caracterizat prin trei cuvinte: durere, muncă și distracție.

„Pe scurt, acest proiect poate fi rezumat în 3 cuvinte: multă durere, muncă și distracție. Nu m-aș fi așteptat ca patinajul să fie atât de greu, dar la sfârșitul zilei când simți că îți ies mișcările ai un sentiment de fericire inegalabil.

La primul antrenament mai mult am căzut decât am patinat, m-am speriat puțin. Cu ajutorul antrenorilor am început să înțeleg mai multe. Pentru mine nu este greu din punct de vedere mental, ci fizic. Mai ales că încerc mereu să mă autodepășesc prin fel de fel de piruiete și sărituri. De multe ori nu ies, dar când ies este extraordinar”, a spus concurentul.

Oase trece la

Concurentul de la „Dancing on Ice – Vis în doi” a participat și la „Asia Express”

Împreună cu CRBL, Oase a câștigat al doilea sezon „Asia Express”. Vedeta a intrat în echipa reality-show-ului de la Antena 1 ca prezentator în sezoanele 3 și 4.

Oase, pe numele din buletin Ionuț Dongo, este fascinat de fenomenul kendama, fiind și fost participant la Campionatul Mondial din Japonia și organizator al unei tabere de acest tip în România.

La „Asia Express”, rolul lui Oase a fost acela de a face cunoștință publicului cu personaje locale și de a povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție

„Sunt foarte emoționat că după un an foarte greu pentru mine am șansa să fiu din nou parte din acest proiect.

Este tot ce mi-am dorit și sunt fericit că echipa de producție a avut încredere în mine, iar acum pot spune din nou că Asia Express continuă. Sezonul ăsta ajung împărat!”, a declarat Oase.

În finala sezonului 2 al show-ului, Oase și CRBL i-au învins pe Ruby și Robert, întorcându-se în România cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...