Cătălin Moroșanu, declaraţie neaşteptată la întoarcerea acasă de la Survivor 2021. Ce s-a întâmplat în Dominicană, de fapt

Ioana Bucur 19.04.2021, 22:13

Mulți îl vedeau marele câștigător al acestui sezon, însă soarta a avut alte planuri pentru el. Cătălin Moroșanu, declarație neașteptată la întoarcerea acasă de la Survivor 2021. Concurentul a explicat ce s-a întâmplat în Republica Dominicană, de fapt, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.

Cătălin Moroșanu, declaraţie neaşteptată la întoarcerea acasă de la Survivor 2021

Cătălin Moroșanu, declaraţie neaşteptată la întoarcerea acasă de la Survivor 2021. Proaspăt eliminat de la Survivor 2021, Faimosul este fericit că s-a întors acasă, în România: „Vă pot spune că mă declar unul dintre cei mai fericiţi oameni din lume, odată cu revenirea acasă. Mă număr printre cei care-şi iubesc ţara, aşa că mi-a fost dor de România mea, din toată inima, după cum mi-a fost dor şi de familia mea!”, a declarat fostul concurent, pentru playtech.ro. Cele trei luni pe care le-a petrecut pe plaja din Republica Dominicană au lăsat „traume” în sufletului „Morții din Carpați” și i-au schimbat până și planurile pentru vara ce urmează.

„Poate soţiei mele îi va fi dor de Vama Veche şi atunci poate mă voi lăsa înduplecat, dar, în rest, să nu mai văd palmieri şi nisip câteva luni. Vreau doar la munte. Mi-e dor de munţi şi de râuri. Experienţa din Republica Dominicană, unde s-a desfăşurat concursul, îmi e suficientă pentru o lungă perioadă de acum înainte!”, a mai precizat Cătălin Moroşanu.

Catalin Morosanu a fost atacat dur de un campion dupa participarea la Survivor
Catalin Morosanu, la Survivor 2021

Ce s-a întâmplat în Dominicană, de fapt: „Iată de ce nu regret că pentru mine jocul s-a încheiat!”

Cătălin Moroșanu ne-a mărturisit ce s-a întâmplat, de fapt, în Republica Dominicană. Fostul membru al echipei Faimoșilor simte că cele trei luni petrecute la Survivor 2021 l-au îmbătrânit cel puțin doi ani, iar asta nu se datorează condițiilor grele sau traseelor din concrus, ci „caracterului uman”.

„Vă spun sincer, mă simt mai bătrân cu doi ani decât în momentul plecării, la început de ianuarie. Şi nu atât mâncarea sau traseele alese de către organizatori, deloc uşoare, sunt principalul obstacol, ci caracterul uman. Pe ăsta nu-l cunoşti niciodată şi te poate lua prin surprindere, chiar şi atunci când crezi că le-ai văzut pe toate în viaţa asta. Stai atâta timp cu ei, te consulţi cu ei, ba chiar te cerţi cu ei pentru adoptarea unei strategii şi tot poţi fi luat prin surprindere. Iată de ce nu regret că pentru mine jocul s-a încheiat!”, precizează acelaşi Cătălin Moroşanu.

De la începutul competiției, lipsa mâncării a fost unul dintre cele mai grele obstacole cu care toți concurenții au fost nevoiți să se lupte. Fostul sportiv a spus, mai în glumă, mai în serios, că, dacă va mai vedea în faţa ochilor bomboane cu nucă de cocos, va avea o reacţie necontrolată:

„La câtă nucă de cocos am mâncat în ultimele 12 săptămâni, vă spun sincer că dacă mai văd în faţa ochilor bomboane cu nucă de cocos, sunt în stare să le dau foc! Nu vă puteţi închipui ce înseamnă alimentaţia cu nucă de cocos. Pe scurt, îţi umpli stomacul cu ceva uleios, pe care poţi încerca de pomană să-l combini cu orice altceva că tot nu va reuşi să-ţi ofere mai mult decât senzaţia de saturare. Am încercat orice metodă, nucă de cocos prăjită, nucă de cocos fiartă, nucă de cocos amestecată cu nu ştiu ce altceva. Toate sunt la fel. Mâncarea aceea nu-ţi oferă niciun fel de energie. Practic, o iei de la capăt în fiecare zi cu bateriile din ce în ce mai uzate”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI