Cătălin Moroşanu a zis clar. Ce concurent de la Survivor România 2021 nu îi este deloc pe plac: “Nu am putut să accept comportamentul lui”

Stan Filon, Ioana Nicolae 20.04.2021, 18:40
Cătălin Moroşanu a zis clar. Ce concurent de la Survivor România 2021 nu îi este deloc pe plac: “Nu am putut să accept comportamentul lui”

Cătălin Moroșanu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România. Chiar dacă nu a vrut să plece acasă, celebrul luptător s-a văzut nevoit să-și ia la revedere de la concurenți, după ce a suferit o accidentare la un genunchi. Acum a spus cu cine s-a înțeles bine la emisiunea de la Kanal D și pe cine nu ar vrea să mai vadă niciodată.

Cătălin Moroșanu a recunoscut care a fost concurentul se la Survivor care l-a enervat cel mai tare

Cătălin Moroșanu este un luptător. Și la propriu, și la figurat. Nu a putut face însă față unei accidentări. La unul dintre jocuri, Cătălin a călcat strâmb, iar de-atunci s-a activat o accidentare mai veche. Un genunchi l-a durut foarte tare și nu a mai putut continua. A părăsit emisiunea în cârje.

”Avea la genunchi o poveste mai veche, care-l mai supără din când în când. Dacă a recidivat, atunci e o problemă destul de serioasă. După cum îl ştiu, însă, nu se va da bătut cu una, cu două. Însă, recunosc, sunt uşor îngrijorată în aceste zile!”, spunea Georgiana Moroșanu, soția luptătorului.

Catalin Morosanu a recunoscut care a fost concurentul se la Survivor care l-a enervat cel mai tare
Catalin Morosanu a recunoscut care a fost concurentul se la Survivor care l-a enervat cel mai tare

”Nu aş ieşi niciodată la o cafea cu el”

S-a văzut după câteva zile că femeia a avut dreptate, iar soțul său a fost nevoit să plece de la emisiunea fenomen difuzată de kanal D. La întoarcerea în țară, Cătălin Moroșanu a participat la emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, unde a spus exact cu cine s-a înțeles bine și cu cine nu.

Cea care i-a câștigat respectul lui Cătălin Moroșanu a fost Andreea Antonescu, care a fost nevoită și ea să se retragă tot din cauza unei accidentări. “M-a ridicat. Mi-a zis: trebuie să te ridici, eşti puternic, tu eşti Morosanu!”. M-a încurajat, m-a scos din mocirlă. Ea nu este foarte bună pe sport, dar m-a ajutat mult”, a spus despre Andreea Antonescu, la Teo Show. Și cu Elena s-a înțeles foarte bine. “Persoana cu care m-am înţeles cel mai bine a fost Elena, încă din prima zi”, a mai spus Cătălin Moroșanu.

La polul opus însă a fost Zanni, pe care Cătălin Moroșanu nu ar vrea să-l mai vadă foarte curând. Nu i-a plăcut atitudinea cântărețului și a recunoscut că a avut multe momente complicate cu el. “Nu aş ieşi niciodată la o cafea cu Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Nu mi-a plăcut deloc. Nu avea dreptul să se comporte aşa chiar dacă a crescut la o casă de copii. Au fost multe situaţii complicate cu el”, a mai spus luptătorul.

Urmăriți Impact.ro și pe