Cătălin Moroșanu a comis-o din nou și a rămas iar fără permis. Cu ce viteză ”zbura” pe șosea

Iancu Andreea 09.09.2021, 14:38
Cătălin Moroșanu a comis-o din nou și a rămas iar fără permis. Cu ce viteză ”zbura” pe șosea

Polițiștii rutieri i-au dat „knock-out” luptătorului de K1, după ce Cătălin Moroșanu a rămas fără permis pentru că a fost prins circulând cu o viteză peste limita legală. „Moartea din Carpați” pare să nu se liniștească, în ciuda faptului că a mai fost sancționat de către Poliția rutieră chiar la începutul acestui an, când a fost descoperit cu o alcoolemie nepermisă de către aparatul etilotest. După cele trei luni în care a avut permisul suspendat, Cătălin Moroșanu a reușit să o comită din nou.

Cătălin Moroșanu, din nou fără permis. Cu ce viteză a fost surprins luptătorul K1

Fostul concurent de la Survivor România pare să se fi abonat la Poliție. Cătălin Moroșanu nu a rezistat prea mult timp de la ultima amendă și a rămas din nou fără permis de conducere. De data aceasta a fost vorba despre o sancțiune ce privește viteza cu care luptătorul circula pe un drum pe raza județului Buzău. Polițiștii rutieri l-au surprins pe Moroșanu circulând în afara localității, pe E85, cu o viteză cu mult peste cea permisă de lege, care este de 100 km/h.

După ce în primăvară a fost surprins la volan sub influența băuturilor alcoolice, Cătălin Moroșanu a reușit să se aleagă din nou cu permisul suspendat la o distanță de câteva luni pentru că a circulat cu o viteză de 154 km/h în afara localității. Polițiștii rutieri i-au reținut permisul pentru 90 de zile. Cu toate acestea, vedeta nu a scăpat fără o sancțiune care să îl usture la buzunar, Moroșanu având de plătit 1.305 lei în urma faptei sale.

Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani, din Galaţi, ce rula pe DN2 E85, în afara localităţii Limpeziş, precizează IPJ Buzău, citat de news.ro, publicație potrivit căreia la volanul bolidului se afla chiar Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, fără permis după ce a depășit viteza legală
Luptătorul K1 are adesea probleme cu polițiștii rutieri

Trecuse doar o lună de zile de la recuperarea permisului suspendat pentru consum de alcool la volan

Luptătorul pare să fie un client fidel al polițiștilor rutieri. Cătălin Moroșanu a mai avut permisul suspendat de multe ori în trecut. Înainte de cea mai recentă sancțiune, la finalul lunii aprilie, vedeta fusese oprită de un echipaj de poliție pe Bulevardul Decebal din București. În urma testării alcoolemiei cu ajutorul aparatului etilotest, polițiștii au descoperit că Moroșanu avea o valoare de 0,04 mg alcool pur în aerul expirat. Astfel, fostul concurent Survivor România a fost lăsat fără permis timp de trei luni. La doar o lună de când și-a recuperat permisul, Cătălin Moroșanu a fost prins conducând cu viteză mult prea mare.

Se pare că luptătorul este un împătimit al pedalei de accelerație. Fiind șoferul unui model de Mercedes, Cătălin a mai rămas fără permis din pricina depășirii vitezei legale cu peste 50 km/h. În 2017, în județul Vaslui, Moroșanu a fost sancționat tot cu suspendarea permisului. Din păcate, luptătorul rămâne expus riscului de a fi amendat de către polițiști dat fiind faptul că drumurile București – Iași, acolo unde locuiește familia sa, ori către Galați, orașul natal, vor fi tot mai dese. Cătălin Moroșanu se ocupă în prezent de sala de lupte din București, sportivul mutându-se de curând în Capitală.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...