Ce a pățit Cătălin Moroșanu după ce a fost prins băut la volan în București. Poliția nu l-a iertat pe fostul luptător

Ce a pățit Cătălin Moroșanu după ce a fost prins băut la volan în București. Poliția nu l-a iertat pe fostul luptător

Se pare că revenirea în țară a luptătorului K1 și totodată a fostului concurent din cadrul Survivor România, Cătălin Moroșanu i-a prins bine, având în vedere că sportivul a fost prins băut în timp ce se afla la volan.

Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan

În timp ce se afla la volanul autoturismului său pe Bulevardul Decebal din Bucureși, un echipaj l-a tras pe dreapta pe sportivul Cătălin Moroșanu pentru a efectua un control de rutină. După ce a oprit autoturismul la indicațiile agentului, Cătălin Moroșanu a prezentat actele celor doi agenți.

După verificare acestora, organele de poliție au aplicat procedura de a testa șoferul cu aparatul etilotest. Din nefericire pentru sportiv, după ce a suflat, ghinionul s-a aplecat asupra sa. Rezultatul aparatului etilotest a arătat că Moroșanu avea o concentrație de 0,04 mg  alcool pur în aerul expirat.

La un moment dat, luptătorul K1 a început să gesticuleze în mod nervos, lucru care denotă faptul că se afla într-o situație deloc neplăcută. Agenții nu au fost impresionați de gesturile acestuia și a lăsat ca legea să fie egală pentru toți, sancționându-l pe Cătălin Moroșanu. Astfel, acesta a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile dar și o amendă în contravaloare de 1305 lei.

Permisul lui Catalin Morosanu a fost suspendat pentru o perioada de 90 de zile
Permisul lui Catalin Morosanu a fost suspendat pentru o perioada de 90 de zile

Sportivul nu a contestat sancțiunile

În timp ce agenții de la Rutieră întocmeau actele, Cătălin Moroșanu a vorbit la telefon. După ce a semnat documentele necesare, fostul concurent al Survivor România a fost lăsat să plece, însă pe jos, în calitate de pieton. Acesta și-a parcat mașina, și și-a văzut mai departe de drum. Potrivit unor surse care au declarat pentru G4media, sportivul nu a contestat sancțiunile aplicate de către polițiști.

”La data de 28.04.2021, a.c. în jurul orei 17.00 polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe o stradă din sectorul 3 au oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Polițiștii i-au verificat conducătorului auto documentele și au procedat la testarea cu aparatul alcooltest, valoarea indicată fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În acest context, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1305, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile”, se arată în comunicatul Poliției, potrivit G4Media.

Ultima dată când Cătălin Moroșanu a avut probleme cu Poliția Rutieră a fost în anul 2017. atunci când a fost depistat de către agenți că depășise viteza legală în localitate. Luptătorul fost înregistrat cu viteza de 110 km/h, însă nu consumase băuturi alcoolice.

Urmăriți Impact.ro și pe