Cătălin Măruță a recunoscut cel mai mare regret al său. Andra sigur se va amuza când va auzi

Iancu Andreea, Dragos Ștefănescu 21.07.2021, 08:05
Cătălin Măruță a recunoscut cel mai mare regret al său. Andra sigur se va amuza când va auzi

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, cele două vedete bucurându-se de o familie superbă, alături de David și Eva Măruță, fiul și fiica acestora. Deși din punct de vedere al carierei, ambii au succes, iar viața de familie este una pe care mulți și-ar dori-o, Cătălin Măruță a recunoscut recent care este cel mai mare regret al său. Prezentatorul de la Pro TV păstrează de ceva timp acest gând în suflet, dezvăluindu-l abia de curând, spre uimirea soției sale.

Cătălin Măruță a recunoscut care este cel mai are regret al său

Sunt împreună de mai bine de 13 ani, timp în care familia lor a înflorit. La fel și carierele celor două vedete, care activează în showbiz-ul românesc de aproximativ două decenii. El, un băiat din Târgu Jiu, ea o tânără extrem de talentată din Câmpia Turzii, au fost legați de sentimente puternice, care și astăzi îi fac să se lumineze la față atunci când vorbesc unul despre celălalt. Chiar dacă relația dintre Andra și Cătălin Măruță este una de admirat, prezentatorul a recunoscut care este totuși cel mai mare regret al său.

Cuplul se bucură nu doar de o iubire puternică, ci și de cele două roade ale acesteia: David și Eva Măruță. În timp ce fiul, un tânăr în vârstă de 10 ani, pare să îi calce pe urme tatălui său, fiind o fire extrem de jovială și pricepută la a așeza cuvintele, Eva este o domnișoară cochetă, de numai 5 ani, cel puțin la fel de talentată precum părinții și fratele său. Familia lui Măruță este astfel întregită, însă prezentatorul de 43 de ani recunoaște că și-ar fi dorit ca cei doi copii să fi venit mai devreme în viețile lor.

 Că nu am făcut copiii mai repede, a afirmat Cătălin că este cel mai mare regret al său, în cadrul interviului oferit viva.ro.

Care este cel mai mare regret al lui Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță, alături de Eva și David, fiii lor

Care este ocupația favorită a prezentatorului

Dincolo de orele petrecute cu pregătirea emisiunii sau a podcasturilor pe care le prezintă online, Cătălin Măruță se bucură de timpul petrecut în familie. El și Andra obișnuiesc să stea împreună cu cei doi copii, să se plimbe și să se relaxeze în natură. În plus, timpul extrem de obositor pe care îl petrec amândoi în proiectele în care se implică îi determină adesea să se retragă în intimitatea familiei pentru a-și reîncărca bateriile. Astfel, Cătălin mărturisește că adoră să se plimbe, mai ales în weekend, când el și Andra, alături de cei doi copii, preferă să de o tură prin parcuri.

Să mă plimb. Pe jos sau cu bicicleta. De aceea, în weekenduri, uneori ne urcăm toți patru pe biciclete, eu, Andra, Eva și David, și dăm o tură prin parcuri, a recunoscut Măruță, potrivit sursei citate.