Andra și Cătălin Măruță nu ar renunța niciodată la el! Brandul surpriză de care sunt dependente cele două vedete

Daria Petrescu 16.04.2021, 09:07
Andra și Cătălin Măruță nu ar renunța niciodată la el! Brandul surpriză de care sunt dependente cele două vedete

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Sunt căsătoriți de mai mulți ani și au împreună doi copii, pe David și Eva. Extrem de activi pe conturile de socializare, cei doi își țin la curent fanii cu tot ceea ce fac zi de zi, reușind să devină două dintre cele mai urmărite vedete în mediul virtual. Mai mult, aceștia sunt implicați în proiecte la același post de televiziune, Pro TV, iar în plan profesional lucrurile le merg din plin. Puțini sunt însă, cei care știu ce mașină conduce familia Măruță. Brandul surpriză de care sunt dependente cele două vedete

Andra și Cătălin Măruță, dependenți de unul dintre cele mai cunoscute branduri de mașini, pentru siguranța familiei

Atunci când vine vorba de siguranța familiei, vedetele aleg întodeauna autoturisme sigure, pe care să se bazeze mai ales atunci când merg la drum lung. Este și cazul Andrei și al lui Cătălin Măruță. Pentru ei, Volvo este brandul de mașină perfect, pe care să se bazeze și să îi țină în siguranță.

Astfel că, încă din 2020, Cătălin Măruță conduce acum un Volvo XC90, al cărui preț ajunge la 63.000 de euro, aceasta fiind și mașina de familie a cuplului.

Andra și Cătălin Măruță, unul dintre cele mai admirate cupluri

De asemenea, el mai are  un Mercedes GLA 200, în valoare de 50.000 de euro. Se pare că pe acest bolid Măruță l-a primit de la o reprezentanță auto.

Cătălin Măruță, unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori TV

Cătălin Măruță prezintă emisiunea „La Măruță”, de la Pr Tv, de mai mulți ani, show-ul având un succes impresionant în ultimii doi ani.

Cătălin Măruță a fost în ultimii ani, unul dintre cei mai bine plătiți oameni de televiziune. Conform Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania, salariul lui Cătălin Măruță ar fi de 15.000 de euro, pe lună, pentru emisiunea La Măruță.

În anul 2016, dupa ce a tot fost bătut în audiențe de Simona Gherghe, prezentatoarea Acces Direct, emisiunea s-a mutat de la ora 17.00 la ora 15.00.

Ce spune Andra despre căsnicia cu soțul ei

Andra și Cătălin au o căsnicie așa cum au visat, însă așa cum se întâmplă în orice cuplu, mai există și tensiuni. Recent, artista a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre familial or.

„Aș  vrea să spun asta pentru că observ că unii idealizează relația noastră, poate creează frustrări să ai impresia că tu te cerți cu partenerul uneori, în timp ce alții sunt mereu fericiți.

În realitate, în toate cuplurile, în toate familiile există tensiuni. Ar fi ciudat să nu fie așa! Fiecare vine cu personalitatea  lui,  cu  un  bagaj  de amintiri, de emoții, se acumulează și oboseală, și altele.

Important este doar să fii empatic cu partenerul tău, să nu arunci cu vorbe grele la supărare, să gestionezi cu tact fiecare moment tensionat. Nu pot să spun exact.

Nu îmi amintesc, pentru că nu au fost niște tragedii, au fost discuții între noi care escaladau, dar de fiecare dată niciunul dintre noi nu a simțit că trebuie să pună paie pe foc”, a declarat Andra pentru revista VIVA!

Urmăriți Impact.ro și pe