Cătălin Drulă și George Simion, refuzați de Klaus Iohannis la Cotroceni. Nu sunt pe lista de invitați la recepția de 1 Decembrie

Stan Filon 30.11.2022, 22:55
Cătălin Drulă și George Simion, refuzați de Klaus Iohannis la Cotroceni. Nu sunt pe lista de invitați la recepția de 1 Decembrie

Cătălin Drulă și George Simion nu se află pe lista invitaților lui Klaus Iohannis! Președintele României organizează joi seară, 1 Decembrie, începând cu ora 17.00, o recepție la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei Naționale a României, la care vor participa sute de invitați.

Cătălin Drulă și George Simion, refuzați de Klaus Iohannis la Cotroceni

Așadar, președintele Klaus Iohannis a invitat peste 200 de persoane la recepția oferită de Palatul Cotroceni cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. La recepția care va avea loc în Sala Unirii au fost invitate aproximativ 200 de persoane, cu 50 mai multe decât anul trecut, când erau în vigoare restricții din cauza pandemiei COVID.

Vor lua parte la recepția oferită joi de Palatul Cotroceni premierul și președintele PNL, Nicolae Ciucă, președinta Senatului, Alina Gorghiu, președintele Camerei Deputaților și al PSD, Marcel Ciolacu, Patriarhul Daniel, miniștrii Guvernului Ciucă, președinții și vicepreședinții Comisiilor de Apărare din Parlament, președintele Curții Constituționale, Marian Enache, și șefii de Servicii Secrete.

Catalin Drula si George Simion, refuzati de Klaus Iohannis la Cotroceni
Catalin Drula si George Simion, refuzati de Klaus Iohannis la Cotroceni

Recepție în Sala Unirii de la Palatul Cotroceni

Marii absenți de la evenimentul organizat de Palatul Cotroceni sunt Cătălin Drulă (USR) și George Simion (AUR). Potrivit libertatea.ro, cei doi au mărturisit că nu au fost invitași la evenimentul organizat de președintele Klaus Iohannis.

Recepția de la palatul Cotroceni organizată de Ziua națională este o adevărată tradiție, care a început în anul 1991, când președinte era Ion Iliescu. An de an, în Sala Unirii au petrecut aproximativ 500 de persoane, cu excepția anului 2015, când a avut loc tragedia Colectiv și anul 2020, primul an al pandemiei de coronavirus. În acești doi ani nu a fost organizată tradițională recepție. De-alungul anilor, la petrecerea de Ziua Naționalei au participat foști președinți, politicieni, diplomați, oameni de cultură, personalități din sport, dar și șefi de Servicii.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...