Cătălin Botezatu, primele declarații despre iubirea cu un bărbat. ”Și ce dacă sar puțin pârleazul?”

Cristian Cojocaru, Diana Dumitrache 26.04.2021, 14:00
Cătălin Botezatu, primele declarații despre iubirea cu un bărbat. ”Și ce dacă sar puțin pârleazul?”

Invitat într-un interviu în cadrul unui podcast, Cătălin Botezatu a venit cu primele declarații cu privire la relația cu un bărbat. Cunoscutul creator de modă a dorit să clarifice care sunt preferințele sale.

Cătălin Botezatu face declarații cu privire la relația cu un bărbat

Cătălin Botezatu a povestit în cadrul podcastului faptul că nu a dus lipsă de variate experiențe de-a lungul vieții sale, iubindu-se cu foarte multe femei. Designer-ul a vorbit deschis despre relațiile pe care le-a avut, totodată menționând și faptul că dintre acestea erau și femei celebre.

Asumat și responsabil, acesta nu a ezitat să clarifice zvonurile cu privire la orientarea sa, făcând referire la multitudinea de zvonuri cu privire la fostele sale iubiri. Creatorul de modă a afirmat că nu s-a simțit niciodată deranjat că mai multe guri afirmau că acesta preferă și bărbații. Ba mai mult, a ținut să vină cu o replică la adresa celor care au lansat zvonuri false, susținând că s-a iubit cu sute de femei până acum.

Cătălin Botezatu a avut la brațul său femei celebre atât de la noi din țară cât și din străinătate. Designerul a afirmat că într-adevăr, îi plac femeile mai tinere decât el dar și faptul că a avut parte de experiențe memorabile, în care au fost implicați și alți bărbați.

Catalin Botezatu a tinut sa clarifice anumite zvonuri in cadrul unui podcast
Catalin Botezatu a tinut sa clarifice anumite zvonuri in cadrul unui podcast

„Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați”

Creatorul de modă a ținut totuși să precizeze faptul că a știut cum să nu își depășească limitele. Totodată, a adăugat că în eventualitatea în care va ajunge să se îndrăgostească de un alt bărbat, nu va ține acest lucru ascuns de ochii lumii, ba mai mult, va spune în public, pentru că este un bărbat asumat.

„Mă simt bine să fiu plăcut de femei, dar și de bărbați. Da, recunosc, pot să spun? Am făcut, nu pot să fiu ipocrit. Am fost la showuri, gangbang-uri, unde se putea întâmpla orice. Dar, a fost acea limită pentru mine pe care nu am depășit-o. Dar dacă sar puțin pârleazul, și ce? Dacă va fi ceva, doamne ferește, să mă îndrăgostesc de un bărbat, că ființa e aceeași, da, spun!”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Fără a mai sta pe gânduri, Cătălin Botezatu a spus clar și răspicat adevărul. După cum reiese din declarațiile sale, creatorul de modă nu ar spune ”NU!” unei experiențe cu un alt bărbat, având în vedere că din punctul său de vedere, și bărbații au nevoie de iubire, la fel ca și femeile. Acesta a ținut să mai menționeze faptul că are o limită pe care nu a încălcat-o până acum.

Cătălin Botezatu a afirmat că este o fire foarte asumată și privește tot acest lucru ca pe ceva normal. Designer-ul a adăugat că el cunoaște foarte mulți bărbați care sunt fericiți cu a lor orientare, fiind împreună cu parteneri cu care pare să se înțeleagă de minune.