EXCLUSIV

Ce are de gând familia lui Răzvan Ciobanu, la doi ani de la moartea designerului. ”Nu dezvolt subiectul, e dureros”

Nicu Stan, Narcisa Tomulescu 22.04.2021, 10:25
Ce are de gând familia lui Răzvan Ciobanu, la doi ani de la moartea designerului. ”Nu dezvolt subiectul, e dureros”

Ce are de gând familia lui Răzvan Ciobanu, la doi ani de la moartea designerului. Asta se va întâmpla după Paște, după cum anunță părinții regretatului designer.

Părinții lui Răzvan Ciobanu au anunțat ce au de gând să facă la doi ani de la moartea designerului

S-a aflat ce are de gând familia lui Răzvan Ciobanu, la doi ani de la moartea lui. Părinții regretatului designer Răzvan Ciobanu, care a încetat din viață în urmă cu doi ani, sunt și acum plini de durere. Aceștia pregătesc parastasul de doi ani, care va avea loc după Paște.

”O să facem o masă cu mâncărurile care îi plăceau”, a spus Elena Ciobanu, mama artistului, în interviul pentru impact.ro.

Razvan Ciobanu a murit in accident de masina
Razvan Ciobanu a murit in accident de masina

Moartea lui Răzvan Ciobanu a șocat România

Vestea că Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața, în urmă cu doi ani, într-un accident de mașină, a șocat întregul showbiz din România. Moartea subită a juratului emisiunii-concurs “Bravo, ai stil!, de la Kanal D, i-a îndurerat pe apropiați, iar părinții lui Răzvan Ciobanu nu și-au revenit nici acum din șoc.

”Ne pregătim să îi facem pomană lui Răzvan. După Paște o să se întâmple, pentru că acum suntem în post. O să facem o masă cum fac toți creștinii, cu tot felul de mâncăruri, care îi plăceau și lui Răzvan. Noi, după doi ani de la moartea lui, ni-l aducem aminte așa cum era, vesel și plin de viață. Nu îmi doresc să dezvolt acest subiect, pentru că este unul dureros”. a spus Elena Ciobanu, mama designerului.

Ce le-a rămas părinților de pe urma regretatului designer

Răzvan Ciobanu a lăsat în urmă datorii mari, astfel că părinții lui au moștenit doar pisica pe care el o iubea, din rasa Sfinx, și care acum se află în casa lor.

”Lili (n.red – pisica) este foarte bine, crește frumos. Vreau să o țin cât trăiește ea. Este amintirea mea de la Răzvan, este singura mea alinare”,  a mai mărturisit Elena Ciobanu.

Elena Ciobanu avea o legătură telepatică cu fiul ei

Mama lui Răzvan Ciobanu declara, în urmă cu 4 ani că are o legătură telepatică cu celebrul ei fiu și că presimte când nu se simte bine.

”Mă gândesc foarte mult la el și simt dacă ceva este în neregulă. Imediat îi dau telefon: Ești bine, s-a întâmplat ceva? Am, așa, o chestie telepatică, cu el”, spunea Elna Ciobanu la emisiunea Teo Show. La rândul lui, Răzvan Ciobanu spunea: ”Mama nu are voie să mă sune, ca să-mi spună ceva rău, pentru că, după aceea, dacă se întâmplă ceva, o sun și o cert”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI