Cătălin Botezatu, poziţie fermă despre noua iubită a lui Pepe. Ce îi recomandă artistului

Iancu Andreea 18.06.2021, 12:28
Cătălin Botezatu, poziţie fermă despre noua iubită a lui Pepe. Ce îi recomandă artistului

Pepe și noua sa iubită au început să se afișeze împreună, recunoscând astfel că cei doi formează cel mai proaspăt cuplu din showbiz. După o perioadă tulbure în viața amoroasă a artistului, care divorța în urmă cu doar câteva luni de fosta sa parteneră, Raluca Pastramă, cântărețul a decis să dea frâu liber sentimentelor și s-a lăsat cucerit de frumusețea unei tinere brunete, despre care gurile rele susțin că seamănă cu fosta soție. De vreme ce noua iubită a lui Pepe, pe nume Yasmine, nu mai este un secret, Cătălin Botezatu a decis să facă o dezvăluire, tânăra fiind un fost model, cu care designerul a colaborat în trecut.

Cătălin Botezatu, despre noua iubită a lui Pepe

Vremea în care Pepe era burlac a apus rapid. După ce admiratoarele artistului s-au bucurat să îl știe divorțat, acesta a surprins pe toată lumea cu prezența feminină de la brațul său. Noua iubită a lui Pepe și artistul s-au afișat recent împreună, fiind surprinși chiar în ipostaze tandre. După ce întreg internetul a început să vuiască legat de idila cântărețului, Pepe a decis să vorbească despre noua sa parteneră.

Deși inițial nu se cunoșteau foarte multe detalii despre Yasmine, care activează ca make-up artist, fiind o veche cunoștință a latino lover-ului, se pare că aceasta obișnuia să prezinte moda, numărându-se chiar printre modelele Victoria’s Secret, dar și ai unor designeri celebri din România. În acest context, Cătălin Botezatu, cel cu care noua iubită a lui Pepe a colaborat, a vorbit despre frumoasa brunetă, făcând unele dezvăluiri. Designerul o apreciază pe Yasmine și susține că Pepe a făcut o alegere foarte bună.

E o fată frumoasă, e o fată ok. I-o recomand lui Pepe cu toată inima şi vor face o pereche bună. De ce nu?! Lăsaţi oamenii să facă ce vor. O cunosc, e o fată extraordinară şi mă bucur că Pepe este cu ea. Şi Pepe e un băiat extraordinar. (…) Nu-mi mai aduc aminte exact, lucrez cu mii de fete. Am 50 şi ceva de ani şi lucrez de 30 şi ceva de ani. Ştii că spun eu chestia asta, Bucureştiul este un imens pat în care nu s-au schimbat de mult cearşafurile, aşa că ce vrei acum, mă întrebi pe mine de ce se întâmplă prin patul ăsta, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Ce spune designerul Cătălin Botezatu despre noua iubită a lui Pepe
Pepe și Yasmine se cunosc încă de pe vremea când artistul forma un cuplu cu Raluca, fosta sa soție

Ce spune Pepe despre relația cu Yasmine

La cei 41 de ani, după două mariaje eșuate și două fetițe minunate alături de Raluca Pastramă, Pepe simte din nou fiorii dragostei. Artistul se bucură alături de Yasmine, iubita lui, de o etapă nouă în viața sa amoroasă. Cu toate că este entuziasmat de această relație, părând că are multe lucruri în comun cu frumoasa brunetă, Pepe se păstrează discret în declarații. Acesta susține că este încă la începutul idilei, recunoscând astfel că formează un cuplu cu tânăra.

Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc, a declarat Pepe pentru Click!

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...