Pepe a recunoscut: Yasmine este iubita lui. Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiţi

Iancu Andreea 14.06.2021, 15:36

Raluca Pastramă este deja istorie pentru latino lover, care a fost surprins recent în compania unei alte brunete focoase. Pepe a fost văzut alături de o tânără pe nume Yasmine, despre care însă artistul nu vorbise până de curând. După ce au apărut mai multe zvonuri cu privire la noua sa relație, Pepe a recunoscut că Yasmine este iubita lui. Cei doi îndrăgostiți s-au filmat împreună, dezvăluind astfel faptul că formează deja un cuplu.

Pepe a recunoscut că Yasmine este iubita lui

După divorțul de Raluca, fosta sa soție, fanii artistului așteptau să îl revadă cu zâmbetul pe buze și la fel de plin de viață precum îl știau. Se pare că cea responsabilă de starea de bine a vedetei este chiar noua sa cucerire, despre care cântărețul a decis să vorbească recent. Pepe a recunoscut că Yasmine este iubita lui și a dezvăluit totul pe rețelele de socializare, în timpul unei filmări. Cântărețul a postat un mesaj în stilul său caracteristic, anunțând că are alături o nouă prezență feminină. În plus, cei doi au fost surprinși având gesturi tandre unul față de altul în urmă cu câteva zile, când chiar s-au și sărutat în văzul lumii.

Am tot apărut în presă și am fost sunat de mai mulți jurnaliști, să mă întrebe dacă sunt în relație cu o fată Yasmine. Băi, fraților, nici nu știu cum arată, nu vreau să … chiar nu vreau să vă spun. Pe bune, te duci într-un club, te săruți și tu cu cineva, pac știre. Poate că nu e cazul, oricum sunt liber să fac ce vreau, a declarat Pepe, într-un InstaStory.

Pepe a recunoscut faptul că Yasmine este iubita lui
Artistul s-a filmat alături de Yasmine, noua sa iubită
foto – Instagram

Ce condiție le pune Pepe iubitelor sale. Artistul are planuri mari de viitor

Pentru că este o fire deschisă, Pepe nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume. Astfel că după despărțirea de fosta sa soție mulți s-au întrebat cum va arăta viața amoroasă a artistului. Dincolo de statutul de tată pentru cele două fiice pe care le are împreună cu Raluca Pastramă, Pepe nu neagă faptul că își dorește să retrăiască fiorii dragostei și să se bucure de o nouă familie. Artistul pare să fie pregătit să cunoască o femeie pe care să o ducă din nou la altar și alături de care să aibă copii. Cu toate acestea, Pepe are și el câteva cerințe, pe care noua iubită ar trebui să le respecte. Acesta își dorește ca femeia alături de care își va unii destinul să fie cuminte și să îl iubească.

Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă, a declarat Pepe la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...