Unde și-a cunoscut Pepe noua iubită. S-au întâlnit prima oară în urmă cu patru ani

Iancu Andreea 17.06.2021, 10:14

După ce în urmă cu numai câteva luni de zile Pepe și Raluca Pastramă, fosta sa soție, decideau să se separe, divorțând în fața notarului, acum artistul pare că și-a găsit deja femeia în brațele căreia să retrăiască dragostea. După o serie de imagini în care a apărut în tandrețuri cu noua sa cucerire, Pepe a recunoscut, mai în glumă, mai în serios, faptul că are o relație. Latino lover-ul se afișează tot mai des în compania unei frumoase brunete, despre care puțini știau că a mai avut tangențe cu artistul. Despre locul unde și-a cunoscut Pepe noua iubită s-a aflat recent, cei doi având o legătură încă de acum patru ani. Se pare că soarta i-a readus împreună.

Unde și-a cunoscut Pepe noua iubită. Cum au ajuns să se întâlnească cei doi în urmă cu patru ani

Viața de artist poate reprezenta o ocazie perfectă să întâlnești mereu oameni noi, cu care să legi prietenii. La fel s-a întâmplat și în cazul lui Pepe, locul unde și-a cunoscut noua iubită fiind legat de activitățile sale artistice. Cei doi îndrăgostiți au recunoscut de curând faptul că au o relație, după ce mai multe imagini îi înfățișau sărutându-se și stând îmbrățișați în public. Pentru că și-a dorit să pună capăt speculațiilor, Pepe a decis să le-o arate fanilor pe noua sa iubită, alături de care petrece tot mai mult timp. Chiar dacă pare că artistul a trecut rapid peste divorțul de Raluca, mama fiicelor sale, în realitate el o cunoaște pe Yasmine, iubita sa, de ani buni.

Cei doi au mai fost văzuți împreună în urmă cu patru ani, în 2017, când Pepe se afla la filmările unui clip. Yasmine, actuala sa parteneră de viață, era în acea perioadă make-up artist, colaborând cu numeroase nume sonore din showbiz-ul românesc. Această meserie a dus și la întâlnirea dintre cei doi, Yasmine fiind cea care l-a machiat în ziua de filmare pe artist. În plus, la acel moment, Pepe chiar a apreciat-o pe tânără, împărtășind cu fanii săi faptul că Yasmine are talent în arta machiajului. Artistul posta un mesaj pe contul său de Facebook prin care îi îndemna pe urmăritori să o descopere pe brunetă.

Yasmine Ody … gata de interventie !!! Ea este îngerul nostru pazitor în ceea ce priveste felul in care aratam in fata camerei asa ca merita din tot sufletul un mare multumesc !!!, scria Pepe atunci, pe contul său de Facebook.

Unde și-a cunoscut Pepe noua iubită
Pepe și Yasmine, noua iubită a artistului, se cunosc de patru ani

Relația dintre artist și frumoasa brunetă, confirmată de Pepe

Pepe și Yasmine formează cel mai proaspăt cuplu din showbiz-ul autohton, bărbatul fiind divorțat de curând de fosta sa soție, Raluca Pastramă. Artistul recunoștea însă că este deschis unei noi relații, fiind chiar încântat de ideea de a-și reface viața alături de o nouă prezență feminină. După ce Pepe și iubita sa au fost surprinși într-un club, în timp ce își manifestau tandrețea, artistul a decis să recunoască relația și a postat o serie de clipuri pe contul său de Instagram, în care le-o prezenta fanilor pe Yasmine. Pe de altă parte, cântărețul nu își dorește să spună vorbe mari, lăsând lucrurile să evolueze natural între ei.

Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc, a declarat Pepe pentru Click!

Și Yasmine a vorbit despre relația sa cu Pepe, încercând să se eschiveze și pasând responsabilitatea declarațiilor în seama artistului.

Eu nu am ce să discut. Tot ce doriți să aflați despre mine, vă poate spune Pepe. Sunați-l pe el, vă rog frumos. Eu nu am de ce să îmi fac reclamă, a declarat tânăra pentru sursa citată.