Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu fostul jurat de la Kanal D. Apropiații au trecut prin mari emoții (Exclusiv)

Ioana Bucur 03.09.2021, 00:07
Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor. Ce se întâmplă cu fostul jurat de la Kanal D. Apropiații au trecut prin mari emoții (Exclusiv)

Fostul jurat de la „Bravo! Ai stil” a ajuns de urgență la spital, zilele trecute. Cătălin Botezatu a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce i s-a făcut rău brusc. În ciuda sfaturilor primite de la specialiștii care l-au preluat, designerul a luat o decizie surprinzătoare.

Cătălin Botezatu a ajuns, din nou, la spital

Retragerea din proiectul „Bravo! Ai stil” nu a însemnat un program mai lejer pentru celebrul designer, chiar din contră. Cătălin Botezatu este mai mereu pe drumuri, pentru a onora contractele sau invitațiile la evenimente. Se pare că oboseala și-a spus cuvântul, artistul ajungând, în urmă cu câteva zile, la spital, după ce i s-a făcut rău brusc.

În ciuda recomandărilor primite de la medicii care s-au ocupat de el, Cătălin a decis să nu rămână internat în spital, el fiind așteptat, în aceeași zi, la filmările pentru rubrica „Așa da, așa nu!”, din cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D.

„După ultimul tur de forță, fiind jurat atât la „Miss România”, la București, cât și la „Mister Bulgaria”, la Varna, artistului i s-a făcut brusc rău, ajungând ieri pe perfuzii, la spital. Nu a dorit să rămână internat, căci era așteptat, în aceeași zi, la filmările rubricii de modă „Așa da, așa nu!”, din cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D ”, au dezvăluit apropiații lui, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Deplasarea în Bulgaria a fost una plină de surprize. La Varna, designerul a legat o frumoasă prietenie cu Victor, câștigătorul concursului „Mister Bulgaria”, cu care va și colabora, de altfel, pe viitor, în prezentările de modă. Cătălin a fost jurat, la recentul concurs de frumusețe, dar a asigurat și ținutele concurenților, pentru una dintre probe.

Cătălin Botezatu, din nou pe mâna medicilor
Cătălin Botezatu

Creațiile marca Botezatu, din nou pe podium

La doar câteva ore după ce a ieșit din spital, Cătălin Botezatu se urca într-un avion cu destinația Timișoara, unde era așteptat de organizatorii „Timișoara Fashion Week”, eveniment care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână.

„Deși ar fi trebuit să se odihnească, Bote nu a rămas acasă. A vrut să participe la celebrul eveniment de modă, unde vineri și sâmbătă va avea două prezentări de modă, colecția de rochii de lux și cea de costume bărbătești. Apoi, săptămâna viitoare, Cătălin Botezatu va fi la Cluj, la celebrul eveniment muzical Untold”, ne-au mai dezvăluit aceleași surse.

În ultimii ani, fostul jurat „Bravo! Ai stil” s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. După cele cinci preinfarcturi suferite, medicii i-au implantat mai multe stenturi la inimă, pe aorta coronară, care iriga 60% din inimă și era înfundată în proporție de 90%. Apoi, designerul a suferit o altă intervenție chirurgicală, abdominală:

„Nu sunt în formă cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, declara Cătălin Botezatu, pentru Antena Stars, acum doi ani, după ultima intervenție chirurgicală.