Cine îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu la Bravo, Ai Stil! Celebrities. Anunțul oficial tocmai a fost făcut

Ioana Bucur 04.08.2021, 17:45
Cine îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu la Bravo, Ai Stil! Celebrities. Anunțul oficial tocmai a fost făcut

Noul sezon Bravo, Ai Stil! Celebrities va veni cu o schimbare importantă pentru fanii emisiunii. S-a aflat cine îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu. Pasionatele și pasionații de modă vor avea o surpriză uriașă când vor auzi cine a fost ales. Anunțul oficial tocmai a fost făcut

Cine îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu la Bravo, Ai Stil! Celebrities

Fanii emisiunii de la Kanal D au avut parte de o mare surpriză, după ce s-a anunțat cine îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu la Bravo, Ai Stil! Celebrities. În locul designerului va veni un mare nume din industria fashion. Este vorba despre Tibi Clenci, poate cel mai cunoscut fotograf de modă de la noi din țară, bifând colaborări cu cele mai prestigioase publicații din domeniu, precum: Elle România, Vogue Japonia, Vogue Taiwan, Vogue Arabia, Marie Claire America Latină, Marie Claire Turcia, Elle Franța, Elle Germania, InStyle Rusia, GQ Spania și GQ Brazilia.

Noul jurat Bravo, Ai Stil! Celebrities a lucrat și cu cele mai mari case de modă, cum ar fi Chanel, Dior și Louis Vuitton. Tibi Clenci a ocupat și funcția de director de creație pentru Vogue Taiwan, Vogue Arabia și Daily Telegraph – ediția fashion.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii.

Ca jurat la „Bravo, Ai Stil! Celebrities”, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi îmbrățișeze și caracterul”, a spus Tibi Clenci, despre apariția la Bravo, Ai Stil! Celebrities.

Cine îl înlocuiește pe Cătălin Botezatu la Bravo, Ai Stil! Celebrities
Tibi Clenci

Cele nouă concurente care vor fi criticate sau lăudate de jurații emisiunii sunt: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiţă şi Olga Verbiţchi.

Cătălin Botezatu a părăsit emisiunea

După trei sezoane la masa juraților de la „Bravo, Ai Stil”, Cătălin Botezatu a anunțat, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Instagram, că a decis să pună punct acestui capitol din cariera sa.

„Dragii mei, a venit momentul să împărtașesc cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost ușor, însă am hotărât să mă retrag din proiectul „Bravo, ai stil!”.

Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipa extraordinară și împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.

Vă mulțumesc că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Le urez succes colegilor mei în noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, a scris Cătălin Botezatu.