Cât plăteşte Messi pentru noua casă din Paris. Suma e una neaşteptată

Andrei Cezar 30.09.2021, 13:53

Leo Messi a spart gheața la PSG și a marcat primul său gol în tricoul parizienilor, marți, în meciul de Liga Campionilor, contra celor de la Manchester City (2-0). Starul argentinian are însă un nou motiv de bucurie. Recent, Leo și soția sa Antonela au găsit o casă în care să se mute la Paris.

Leo Messi se mută în casă nouă. Cât plătește atacantul argentinian pentru locuință

Atacantul argentinian s-a transferat în această vară la PSG, după 21 de ani petrecuți la FC Barcelona. Așteptările din partea sa au fost mari, însă randamentul lui Messi în tricoul parizienilor nu a fost cel scontat. Jucătorul în vârstă de 34 de ani a reușit să înscrie primul său gol pentru PSG după patru partide jucate în tricoul roș-albaștrilor. Reușita din derby-ul grupei A, din Champions League, contra celor de la Manchester City a fost însă o adevărată ”bijuterie”.

În cele aproape două luni de când ce s-a transferat pe ”Parc de Princes”, Leo Messi a locuit, împreună cu familia sa, la Hotelul Royal Monceau, de cinci stele din Paris, acolo unde o noapte de cazare costă 20.000 de euro.

Starul argentinian și soția sa Antonela Roccuzzo au găsit o locuință în care să se mute. Este vorba de un apartament luxos care s-ar afla în cartierul Neuilly-sur-Seine, situat în partea de vest a Parisului. Jurnaliștii de la RMC Sport, preluați de The Sun, susțin că Leo și Antonela ar fi bătut palma cu proprietarii încă de săptămâna trecută.

Pentru noua sa locuință, care nu este chiar așa cum a visat, Messi va achita lunar o chirie de 20.000 de euro. Imobilul este de fpat un duplex cu o suprafață de 300 de metri pătrați. Deși nu dispune de o piscină interioară, așa cum și-ar fi dorit ei, reprezentanții familiei s-ar fi îndrăgostit până la urmă rapid de noua locuință.

Hotelul Royal Monceau, reședința familiei Messi duipă ce jucătorul s-a transferat la PSG
Hotelul Royal Monceau, reședința familiei Messi duipă ce jucătorul s-a transferat la PSG

Leo și Antonela, la un pas să se mute în ”Palatul Roz”

Cei care s-au ocupat de găsirea noii ”proprietăți” pentru Messi și familia sa au fost tatăl fotbalistului, Jorge Messi și Antonela. Potrivit sursei citate, se pare că și copiii familiei ar fi fost deja înscriși la o prestigioasă școală internațională, situată în zonă.

Înainte de această decizie, Leo Messi era hotărât să achiziționeze un vechi castel, denumit ”Palatul Roz”, unde beneficiau de toate condițiile. Prețul inițial fusese stabilit la 10 milioane de euro și agreat de Messi. Numai că proprietarul a decis să îl majoreze chiar înainte de semnarea contractului. Jucătorul argentinian nu a fost de acord cu noile condiții, așa că a renunțat.

Pa PSG, Lionel Messi are un contract de 110 milioane de euro, pentru trei ani.

Urmăriți Impact.ro și pe